Hozzá lehet szokni a sok guggoláshoz munka közben?
Ha visszeres a lábad, akkor inkább ne csináld. Elég sok embernek az, már elég fiatalon is. 15-16 évesen nekem már volt osztálytársam, akinek az volt. Én is fiatal vagyok, és kicsit már nekem is az. :/ Próbálom kerülni a guggolàst, de burkolóként ezt csak mondani könnyű. A hozzàszokàs elég nehéz, az emberi testet nem arra találtàk ki, hogy 8-12 órát guggolva tartsa magát minden egyes nap. Ferdül a gerinced, kopik a térded, visszeres lesz a lábad, ha visszeres a lábad akkor növekszik a trombózis veszély, stb. A szerencse csak annyi, hogy nekem legalább nem minden nap csak padlót kell csinálnom.
Ha teheted akkor ülj le, vagy hajolj (bár az se a legjobb 8-12 órán keresztül), néha ha tudod mozgasd is át a tested kicsit munka közben. Tudom, ezt is csak mondani könnyű. Erről eszembe is jut az, mikor csináltam a burkoló sulit, és az igazságot hozott nekünk egy pendriveon egy gyakorlatsort, és a tanárnak le kellett adnia, hogy munka közben minden jóga gyakorlatok ajánlottak. 😂 Még az oktató is megkérdezte, hogy "Aki ezt összeállította, annak van fogalma arról, hogy egy burkoló munka közben milyen rendezvényen van?"😂
De, visszatérve: Tényleg, ha tudod akkor mozgasd meg a làbaidat. Guggolàs közben zsibbadhat is, szóval az végképp nem kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!