Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Örömet éreznétek ha kirúgtak...

Örömet éreznétek ha kirúgtak volna egy munkahelyről és 4 hónapra rá leállt a cég fizetésképtelenség miatt és mindenkinek lapát lett?

Figyelt kérdés
így még jól is jártam kirúgtak de kaptam végkielégítést. Akik most jönnek el a csőd miatt még utolsó bért se kapnak nem még végkielégítést.
2021. nov. 20. 19:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
attól függ milyen munka volt, szerettem-e, hogy alakult az életem stb
2021. nov. 20. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Én igen.
2021. nov. 20. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
Igen, és legalább másnak is rossz nem csak nekem, a magyar amúgy is egy olyan ember aki szeret a másikon nevetni.
2021. nov. 20. 19:35
 4/13 A kérdező kommentje:

"attól függ milyen munka volt, szerettem-e"

Utáltam mint a sz***rt csak azt bánom nem belülről éltem meg azt a pillanatot amikor a nagymellényű sz***f**ú főnöknek is pakolnia kellett mertt neki is hello volt.

2021. nov. 20. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Örülnék-e? Legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység, tartja a mondás. Ennél nagyobb elégtételt mit akarsz?

Beszélőviszonyban vagy még az említett volt főnököddel?

2021. nov. 20. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerencsésnek érezném magam. Ha ilyen főnökeid voltak, őket lehet nem sajnàlnám, de azokat akik a munkatársaim voltak őket biztos. Egy havi fizetésük maradt bent. Én meg örülnék, hogy volt időm a végkielégítés mellett munkát találnom.
2021. nov. 21. 01:41
 7/13 A kérdező kommentje:

"Egy havi fizetésük maradt bent"

A FENÉT egy HAVI!!! aki itt van 10 éve (van ilyen nem is egy) annak járNA 3 havi végkieg és 2 havi felmondási idő. AMi fizetett (lenne)

ez 5 azaz ÖT HAVI BÉR ami elúszott nekik!! és mivel csőd van mehetnek az atyaúristenhez is perelhetnek akkor se lesz semmi.

2021. nov. 21. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:

De lesz. Ugyanis ilyen esetben a bergarancia alap kifizeti a dolgozok jarandosagat.

De valószínűleg kérdésre válaszolva... Ha így jártam volna, akár köcsögseg akár nem, én örültem volna neki.

2021. nov. 21. 14:12
 9/13 A kérdező kommentje:

"Ugyanis ilyen esetben a bergarancia alap kifizeti a dolgozok jarandosagat."

A BG alap a végkieg-re eleve nem érvényes nézz utána.

A bért tán (tán!!) megkapják 1 éves procedúra UTÁN persze... ha lezárult a csődeljárás. Addig egy fillért se.

Nézz utána.

2021. nov. 21. 14:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is onnan kaptam meg a végkielégítésemet pár éve. 😉😉 Csak szólok. Ugyanígy bér jellegű kifizetes az is.

Csak annyi, hogy maximalva van, asszem bruttó másfél millió forintban.

2021. nov. 21. 14:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!