Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire dolgozol gyorsan a...

Mennyire dolgozol gyorsan a munkahelyeden?

Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 19:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi ahhoz kell, hogy a munka időben kész legyen. Fölösleges gyorsabban, úgyse mehetek el, ha lassabb vagyok akkor meg maradhatok bent.
2021. nov. 17. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szépen nyugodtan. Ráérősen. Akkor is megállok ebédidőre, ha kajám sincs 😄 a gyors, precíz munkát megkellene fizetni a versenyképes vállalkozóknak.
2021. nov. 17. 19:37
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Vannak napok, amikor kevesebb a munka. Akkor nem kapkodok, mindent lassan, komótosan csinálok, átfontolom, szöszmötölök, felajánlom másoknak a segítségemet, járkálgatok (raktár), régebben míg irodában voltam meg kávéztam, trécseltem ilyenkor. Mindig kihasználom az ilyen pillanatokat, napokat, mert tudom, hogy bármikor beüthet a káosz.

Amikor pedig beüt, akkor annyi munka van, hogy egész nap úgy dolgozok, mint egy gép. Nem iszok, nem eszek, wc-re egyszer megyek délután négyig, csak csinálom. Tehát nagyon gyorsan dolgozok, erőmön felül, ha kell. Úgy mondanám, nincs időm arra, hogy munkaközben még elkuncorásszak, míg a többieknek van. Mert én dolgozok ilyenkor helyettük is. Sajnos ez van.

Mivel fizikai munkát végzek, nyilván ez nem tartható sokáig, mert eszi az idegeimet egyrészt a stressz, másrészt a testemet is megviseli. Dolgozhatnék lassan is, de akkor sose fejeznénk be a munkát, meg hegyekben állna. Azt meg sajnos nem viseli el a lelkiismeretem.

2021. nov. 17. 19:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire, mert nem kell dolgozni, csak bejárni.

Portás vagyok.

2021. nov. 17. 19:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Tetoválóként igyekszem nem kínozni az embereket, de kapkodni se szabad.

Attól is függ hova készül a dolog, mekkora és mennyire van rosszul emberünk.

Vannak sząr részek ahol tényleg az van, hogy lefogom és legyünk rajta túl, de van olyan is, pl hegek takarása vagy valami akkurátus dolog, amikor centizni kell, és azt nem lehet lendületből, ha kell, lesz szünet, de nem barmolunk.

2021. nov. 17. 20:09
 6/14 A kérdező kommentje:

Hogy lesz valaki tetováló?

Ezt sosem értettem.

2021. nov. 17. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lesz valaki tetováló?"

A legtöbben valami művészeti iskolát, egyetemet végeznek vagy valami egészségügyi hátterük van, pl szociális gondozás.

Aztán ember összerak egy portfóliót, és keres valaki tapasztaltat, aki mellé beáll inaskodni 😉

Kb így.

2021. nov. 17. 20:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

beosztom olyan fele gyorsaságra, mert ha a tudásom és képességeim alapján végezném, akkor a munkaidő felére készen lennék mindennel és unatkozhatnám végig a fennmaradó időt, úgy pedig megáll az idő és az ilyen napok végén az unalom sokkal jobban kivesz, mintha szétdolgoznám magam.

ezért úgy szervezem, hogy a 8 órában folyamatosan tudjak valamit csinálni és így már el is telik az idő.

2021. nov. 17. 20:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Szóval elég lenne 4 óra is...
2021. nov. 17. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Esetemben a precizitás fontosabb, mint a sebesség. Adatokat kezelek. Nagyobb veszteséget okozna a hibám, mint a megfontolt sebesség.
2021. nov. 17. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!