Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tudok csinálni?

Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

Már nem tudok semmire se gondolni, csak az öngyilkosságra! 2 hete nincs munkám, mert a cég ahol voltam bezárt, mert nem tudott már foglalkoztatni! Azóta nem találok munkát!Olyan gyomor görcsbe van a gyomrom, már jó 1 hete, mert a tartalékokat feléltem és kb amit tudtam eladtam, de egyre csak mennek a napok és egyre kilátástalan a helyzetem!

24 éves vagyok rendszergazdai végzettséggel!Ahova jelentkeztem ott csak mondogatják, hogy majd jeleznek meg ilyenek, de ezt most nagyon nem tudom feldolgozni, hogy nem találok munkát!Most kb alkalmira is elmennék kb bármit megcsinálnék, mert most kb a padlón vagyok!Segítséget nem tudok sehonnan se szerezni, akiknek segítettem az évben azok meg csak mondogattják, hogy most ők se tudnak segíteni, persze akkor jó voltam amikor adtam…

Valaki tud valamit javasolni?

2021. nov. 11. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Munkanélküli? Nem értek hozzá de teszteloket szoktak keresni középfokú végzettséggel multihoz. Mint rendszergazda átmenetileg nem jó?
2021. nov. 11. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Munkanélkülin csak feliratkoztam álláskeresőnek de munkát nem tudtak adni!Egyszerűen nem értem, hogy nem találok munkát!Holnapra megyek 2 helyre gépet rendbe rakni de az is 4000Ft/munka szóval hétvégét ki tudom vele húzni de utána nem tudom mi lesz!Borzalmas ami itthon van!
2021. nov. 11. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Év vége van azt mondják ilyenkor áll a piac. Mondanám, hogy ne aggódj más szektorokban sincs túlkínalat, nyárhoz képest lényegesebben kevés a meló. A munkanélkülit a pénz miatt írtam, hogy addig se maradj bevétel nélkül a semminél több.
2021. nov. 12. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
A covid miatt nem mernek váltani az emberek, be vannak tojva mi lesz ha megint zárás lesz. :( Esetleg más helyen nem nezelodsz? Átmenetileg. Pont itt olvastam nekem nagyon tetszett ha elvallalsz vmit utána sok lehetőség jön. Én hiszek ebben, egyszerűen elindul vmi.
2021. nov. 12. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
24 évesen még annyira fiatal vagy, előtted az élet ez csak egy átmeneti állapot ne aggódj!
2021. nov. 12. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!