Mi a végzettséged és mit dolgozol?
Figyelt kérdés
Szereted azt a munkát? Esetleg mást szeretnél vagy mit csináltál volna máshogy, mit tanultál volna?2021. okt. 31. 14:31
31/40 anonim válasza:
Mérnök vagyok, jelenleg kutatóként dolgozok. A munkámat szeretem, de a kollégáim miatt váltani fogok valószínűleg.
35/40 anonim válasza:
Gyógymasszőr vagyok, segédápolóskodom.
36/40 anonim válasza:
Pénzügyi alap+mester .
Big 4-nál vagyok adótanácsadó.
Szeretem,bár a szezon tud stresszes lenni,de a sport sokat segít.
31N
38/40 anonim válasza:
Fekete melókat,amiket találok szr környéken.
Melót keresek,bár engem már nem érdekel a szakma. Alkalmazottként minden ugyanolyan szr.
Villanyszerelő
39/40 anonim válasza:
Szeretem én is csak nem szakmai.
40/40 anonim válasza:
Én kozmetikus tanuló vagyok. Tetoválni és pillázni szeretnék majd a jövőben. És talán lesz a kozmetikának is olyan része amit megszeretek majd nagyon és azt is beépíteném a szolgáltatásaim közé, de ezt nem tudom, idén kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!