Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hol találhatok home office...

Hol találhatok home office munkát?

Figyelt kérdés

Van lehetőség teljes mértékben itthonról végezhető munkát találni? Online tanfolyamot végzek jelenleg, s szívesen keresnék valamennyi pénzt is, de itthonról tudnék csak dolgozni, nem tudja valaki véletlenül milyen oldal(ak)on tudok találni ilyesmit?

Valami kis egyszerű munka is elég lenne, esetlek adminisztrációs dolgok, chat operátor (nem felnőtt tartalommal) vagy ilyesmi :D

Köszi szépen előre is, ha valaki tudna segítséget nyújtani

2021. okt. 24. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Onlyfans
2021. okt. 25. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Igazabol be lehet allitani a munkakereso portalokon lehetosegkent a HO-t.

Nem tudom mennyire kotott az online tanfolyamod, erdemes ezt is figyelembe venni. Nalunk is teljesen random idopontba talalnak ki sokszor ertekezletet, vagy hataridos a munka, olyankor nyilvan nem mondhatod hogy bocsi tanfolyamod van.

2021. okt. 25. 16:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajna elég kevés értékelhető választ kapott a kérdező...

7#: „nem a flancos tudásotokon múlik”.

Ez tök ellentmondásos, amit írsz, mert pl.: az „online marketingeshez”, az „ügyfélszolgálatoshoz”, „call centeres munkatárshoz”, az „értékesítőkhöz” kell egyfajta határozottság, rátermettség, beszélőkészség, marketinges (min.) alap ismeret, mert nem biztos, hogy egy pl.: iszapszentmotorospusztai lakos simán el tud valamit adni…

2021. okt. 27. 07:11
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

13

Nincs benne semmi ellentmondás, csak te nem tudod értelmezni.

2021. okt. 27. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

Két éve dolgozom itthonról egy darab érettségivel, amit harminc éve tettem le.

Nem azt mondom, hogy ez a jellemző, de korántsem olyan lehetetlen, mint ahogy fent állítják. Nagy szerepet játszott ebben a kovid, és hogy egy nagy vállalatnál helyezkedtem el.

Nem vagyok vezető beosztásban, és a munkám sem különleges.

Nálunk most mindenki HO-ban van.

Érdemes nagyvállalatoknál körülnézni.

2021. okt. 27. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!