Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Informatikusoknak & Programozó...

Informatikusoknak & Programozóknak van üzenorvosi vizsgálat?

Figyelt kérdés
Megnézik, hogy van e eltitkolt betegséged, vagy becsület alapján megy?

2021. okt. 18. 19:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Programozónak tanulok, nem orvosnak
2021. okt. 19. 07:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Változó, előző munkahelyemen nem volt, a mostani munkahelyemen van. Mivel kvázi egy háziorvosi rutinvizsgálatot szokott csinálni, ő nem jönne rá a betegségekre olyan könnyen, így ez önbevallás alapján működik.
2021. okt. 19. 08:45
 13/18 anonim ***** válasza:
10-es voltam, én is az vagyok (programozó), az alapján válaszoltam, de mi a tüneted?
2021. okt. 19. 09:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha valaki gyógyszert szed rá
2021. okt. 19. 14:24
 15/18 A kérdező kommentje:

De gondolom nem a cég mondja meg hogy melyik orvoshoz menjek.

Ha nem adják meg valakineky elmegy gondolom egy másikhoz, nem?

Lefizetni mennyire lehet?

2021. okt. 19. 17:03
 16/18 anonim válasza:
73%

A cég mondja meg, nem mehetsz akárhova.

Ha egészségügyi okból nem vagy alkalmas valamilyen munkára, akkor ne akard magadat behazudni - egyrészt mert nem becsületes dolog, másrészt mert ha kiderül, hogy csaltál abban a pillanatban repülsz annak minden lehetséges következményével együtt.

2021. okt. 19. 17:09
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki gyógyultnak van minősítve, akkor elég csak aláírni hohy nincs semmilyen betegséged hiszen akkor már meggyógyultál, nem?
2021. okt. 19. 18:41
 18/18 anonim ***** válasza:
83%

Ha gyogyultnak lennel minositve,nem kene gyogyszert szedni ra, barmi is az.

Igazabol meguntam a valaszolgatast, lathatoan csak a sajat dilid erdekel, hogy hogyan lehetne meguszni az egeszet, mikozben amugy a te erdekedben (is) tortenik es ha kiderul, hogy hazudtal, csaltal, akkor teljes joggal fognak kivagni minr a macska sz*rni. Marpedig ki fog derulni, ha mashonnan nem akkor toled, mert ugyis elpofazod valakinek.

2021. okt. 19. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!