Szerintetek rejtett kamera lehet a mosdóban?
Figyelt kérdés
előzmény:
a munkahelyem egy kis cég, a tulajdonos nagyon kontrollmániás, mindenkit figyel social medián, egész nap nézi telefonról is a kamerát, hogy mikor mi történik. szóvicc nálunk, hogy az ebédlő le van hallgatva, mert az egyik kamera még oda is belát.
nemrégiben egy kollégám hívta fel a figyelmem, hogy a mosdóban (az első ajtón ha belépünk kézmosó, majd a második ajtó után wc fülke található) mindkét kis helyiségben a sarokban van a füstjelző és neki ez gyanús, megbeszéltük, hogy utána nézünk. nekem ez most jutott eszembe és azonnal meg is találtam rejtett kamera kereséssel ugyanazt a füstjelzőt ami nálunk van: [link]
ha rákeresek, hogy füstérzékelő ilyen külleműt nem ad ki.
szerintetek ilyen előfordulhat egy kis cégen belül?
2021. okt. 18. 02:41
6/7 anonim válasza:
Kapjátok le az egyiket műszak végén, és nézzetek bele! Én legalábbis ezt tenném.
7/7 anonim válasza:
Elő. Előző főnökömnél is ilyen volt, plusz ő a telefont is lehallgatta, egy véletlen folytán derült csak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!