Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem megy a beilleszkedés...

Miért nem megy a beilleszkedés, beszélgetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Alapvetően egy nyitott, barátkozós személy vagyok. 4 éve dolgozok diákmunkán, mindig mindenhol megtaláltam a közös hangot mindenkivel, dolgoztam kereskedelemben, gyárakban, sose volt gond, sőt barátokat is találtam még az idősebb korosztályból is.

3 hete kerültem egy új irodára ahol nem igazán tudtam még beilleszkedni. Mindent megcsinálok amit mondanak, elég gyors vagyok és jól is csinálom, igaz nem valami hú de nehéz munkáról van szó 😃

Kb.10-12 nővel dolgozom, nagyon összeszokott társaság.. az első napokban sem nagyon nyitottak felém, próbáltam beszélgetésekbe csatlakozni de nem ment… azóta csak akkor beszélek ha kérdeznek és ha nagyon muszáj. Mindent megcsinálok. 40+társaság, igazából naggggyon nagyon pletykásak és mindenkit kibeszélnek egymásközt elég durván megy a színjátszás,kétszínűség ami nekem nagyon nem tetszik

Egyszerűen érzem ,hogy nem látnak szívesen ott, kibeszélnek..részben megértem mert nem beszélek, de igy nem is nagyon van kedvem csatlakozni ilyen társasághoz

Ebédelni nem szoktam, így az kilőve

Próbálok kedves lenni de nem megy a beszélgetés velük,tök szorongok

Nem leszek ott sokat csak ebben az évben

Tipp/tanács?

2021. okt. 13. 21:56
 1/1 Babsi76 válasza:
Szia, szerintem ez nem a te hibád. Eleve nagy a korkülönbség, egy összeszokott csapatban nagy az összetartás, valamiért nem vagy szimpatikus, lehet bármi apróság ami valakinek nem tetszett - mondtad nagyon pletykásak- és már el is döntötték te nem tartozol oda. Ők akarnak csapattagot választani úgy vannak vele majd csak ráunsz és magadtól elmész. Csúnya dolog de érthető. Azt írtad csak egy évig maradsz. Én elgondolkodnék a jövőn .. ha maradsz vagy megpróbálsz beilleszkedni, és nyelsz,(a jövőben egy másik munkahelyen segít a kitartásban ha szükséged lesz az adott munkára) kiálsz magadért és kideríted mi a bajuk veled.Vagy kilépsz, ezzel megnehezíted a feladatukat mert majd helyetted nekik kell dolgozniuk. De az én véleményem szerint maradnod kéne és rendezned a problémát. Lehet valami nevetséges dologról van szó, vagy csak te képzelsz sokat és egyszerüen még bizalmatlanok veled. De ezt csak akkor tudod meg ha rákérdezel. A legrosszabb ha hagyod a dolgot mert csak örlödsz a problémán ami dekoncentál.
2021. okt. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!