Miért nem megy a beilleszkedés, beszélgetés?
Sziasztok!
Alapvetően egy nyitott, barátkozós személy vagyok. 4 éve dolgozok diákmunkán, mindig mindenhol megtaláltam a közös hangot mindenkivel, dolgoztam kereskedelemben, gyárakban, sose volt gond, sőt barátokat is találtam még az idősebb korosztályból is.
3 hete kerültem egy új irodára ahol nem igazán tudtam még beilleszkedni. Mindent megcsinálok amit mondanak, elég gyors vagyok és jól is csinálom, igaz nem valami hú de nehéz munkáról van szó 😃
Kb.10-12 nővel dolgozom, nagyon összeszokott társaság.. az első napokban sem nagyon nyitottak felém, próbáltam beszélgetésekbe csatlakozni de nem ment… azóta csak akkor beszélek ha kérdeznek és ha nagyon muszáj. Mindent megcsinálok. 40+társaság, igazából naggggyon nagyon pletykásak és mindenkit kibeszélnek egymásközt elég durván megy a színjátszás,kétszínűség ami nekem nagyon nem tetszik
Egyszerűen érzem ,hogy nem látnak szívesen ott, kibeszélnek..részben megértem mert nem beszélek, de igy nem is nagyon van kedvem csatlakozni ilyen társasághoz
Ebédelni nem szoktam, így az kilőve
Próbálok kedves lenni de nem megy a beszélgetés velük,tök szorongok
Nem leszek ott sokat csak ebben az évben
Tipp/tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!