Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit írjak az önéletrajzomba,...

Mit írjak az önéletrajzomba, ha még soha nem dolgoztam és csak egy érettségim van?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, csak a Burger Kingbe szeretnék jelentkezni.

2021. okt. 12. 22:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
87%
20-as: van, ahol kell a közmunkára az önéletrajz, anélkül szóba sem állnak veled, saját tapasztalat.
2021. okt. 13. 10:15
 22/28 anonim ***** válasza:
47%
nekem is volt már a családból közmunkás, tőle nem kértek semmit. Valljuk be őszintén, aki ott dolgozik kb nem is tudna összeállítani egy önéletrajzot..:D
2021. okt. 13. 14:51
 23/28 anonim ***** válasza:
22-es nem mindenki az utcát söpri vagy az árokparton kapirgál, aki közmunkás. Irodában, ahol dolgoztam, többen diplomásak voltunk, szakterületen dolgoztunk, kellett a szakirányú végzettség, és képzeld össze tudok rakni egy önéletrajzot, nem azon múlt, hanem, hogy akkor más nem akadt és annak is örült az ember.
2021. okt. 14. 08:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
ezért is írtam, hogy irodai álláshoz kell reális az önéletrajz...
2021. okt. 14. 10:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Én a balettozást beleírnám az állóképesség miatt.

Azt, hogy beteg voltam, azt is beleírnám, mert megkérdezhetik, hogy mit csináltál. Az nem nyerő, hogy lopod a napot, de így már más.

Nem biztos, hogy kérdezni fogják, hogy mi volt a bajod, lehet, hogy tapintatosak lesznek, a lényeg, hogy azt hozzá kell tenni, hogy már felgyógyultál, teljes értékűen munkaképes vagy.

2021. okt. 26. 11:34
 26/28 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam már burger kingben.

Nekem is az első munkahelyem volt, örülnek az új munkaerőnek.

Az interjúnk barátságosak, csak rólad kérdeznek, hogy hol tanultál, dolgoztál-e már ezelőtt. Milyen ételüket szereted, milyen időközönként jársz az étterembe vásárolni. Milyennek gondolod a konyhát, a kasszát. Ebben meg ebben az esetben te mit csinálnál stb.

2021. okt. 30. 13:31
 27/28 anonim ***** válasza:

26-os vagyok.

Kérdezted, hogy burger king vagy meki. Mind a kettő helyen dolgoztam de a mekit jobban ajánlom :) A fizetés is jobb sokkal meg rendezettebbek a dolgok is.

2021. okt. 30. 13:37
 28/28 anonim ***** válasza:
végül hogy sikerült ? :)
2023. ápr. 7. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!