Mit írjak az önéletrajzomba, ha még soha nem dolgoztam és csak egy érettségim van?
Én a balettozást beleírnám az állóképesség miatt.
Azt, hogy beteg voltam, azt is beleírnám, mert megkérdezhetik, hogy mit csináltál. Az nem nyerő, hogy lopod a napot, de így már más.
Nem biztos, hogy kérdezni fogják, hogy mi volt a bajod, lehet, hogy tapintatosak lesznek, a lényeg, hogy azt hozzá kell tenni, hogy már felgyógyultál, teljes értékűen munkaképes vagy.
Én dolgoztam már burger kingben.
Nekem is az első munkahelyem volt, örülnek az új munkaerőnek.
Az interjúnk barátságosak, csak rólad kérdeznek, hogy hol tanultál, dolgoztál-e már ezelőtt. Milyen ételüket szereted, milyen időközönként jársz az étterembe vásárolni. Milyennek gondolod a konyhát, a kasszát. Ebben meg ebben az esetben te mit csinálnál stb.
26-os vagyok.
Kérdezted, hogy burger king vagy meki. Mind a kettő helyen dolgoztam de a mekit jobban ajánlom :) A fizetés is jobb sokkal meg rendezettebbek a dolgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!