Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Havi nettó 70.000-ért megéri...

Havi nettó 70.000-ért megéri napi 2x 1 órát utazni?

Figyelt kérdés

Részállás, nettó 140 lenne főállásban, de csak 4 órába kellek, így nettó 70.000 a bér.

De az utazás ettől függetlenül napi 2x 1 óra tömegközlekedés.

Nettó 70.000-ért….

??

2021. okt. 12. 18:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
'mekis srac', 'sef fiu', pokolbeli fagyizas' stb. stb. stb. ujabb sztorijat olvashattuk :aaaaasitas: haladjunk tovabb, nincs itt semmi latnivalo.
2021. okt. 12. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy van e más bevételem.

A semmitől jobb.

Attól,hogy a szüleim tartsanak el,jobb.

Attól,hogy az állam tartson el,jobb.

Pont arra elég,hogy elégedetlen legyek magammal és próbáljak előre lépni.

Mindenki elkezdi valahol.

Egy rossz munkahely vagy egy rosszul fizetett állás pont elegendő ahhoz,hogy ösztönözzön tanulásra, változásra ,hogy többet vagy jobbat akarjak.

Ugródeszkának elegendő.

A többi rajtam múlik.

2021. okt. 12. 19:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem anyagilag éri meg, bár ugye valamennyit (nem sokat) keresel ezzel a munkával. Arra jó, hogy amíg nem találsz valami normális helyet, addig ne fordulj be otthon semmit se csinálva. Meg hogy ne legyen lyuk az önéletrajzodban, ha most fél évig nem találsz semmit. Mondjuk én a helyedben meglróbáltam volna feltornászni a fizetést, mert ez tényleg röhejes.

De ha mondjuk az éhenhalás szélén állnál, akkor anyagilag is szükséged lenne a munkára.

2021. okt. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!