Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt hogyan kezeljem?

Ezt hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Alkalmaz a cégünk sérült embereket. Az egyik fiatal fiú furcsa kérdést tett fel. Ha bekakilok vagy bepisilek haza küldenek? Nem mondtam neki csak àt kell öltöznöd. Szomorúan vette tudomàsul. Volt aki hangosan röhögött rajta. Az ilyen témàkat, hogy kezeljem?

2021. okt. 11. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Roppant értelmes kollégáid vannak, ha kiröhögték.

Szimplán válaszolj és kész. Ha nem érzel rá kényszert, hogy te intsd meg a kollégáidaz, akkor jelezd a főnöködnek.

A sracnak meg csak siman válaszolja aztán folytasd a munkád.

2021. okt. 11. 22:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Szivesen segitek nekik. Egy gyerek szintjén van agyilag, nem értem miért kell bàntani.
2021. okt. 11. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a napokban mondta egy idősebb női munkatársam, hogy ilyen problémái vannak, hogy nem jut el időben a WC-re. Gondolkoztam, gondolkoztam. Azt látom rajta, hogy fizikailag nem terhelhető, de nem tudtam, hogy a korábban említett probléma még áll. Komoly téma.
2021. okt. 11. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Te jobb ember vagy

Az ilyenek meg visszakapják

2021. okt. 11. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedvességgel, türelemmel.
2021. okt. 11. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!