Kazincbarcikán a Borsodcemben hogy vannak a műszakok?
Figyelt kérdés
Nem a fizetés érdekelne vagy más dolgok! Csak azt szeretném tudni a munkarend a műszakok hogy vannak? Valaki aki ott dolgozik vagy esetleg családtagja dolgozik ott megoszthatná.2021. szept. 26. 08:31
1/11 anonim válasza:
Pasim dolgozott ott, mint vegyész. Két nap nappal, utána két nap éjjel, majd négy nap pihi. Így dolgozik. Más területen nem tudom hogy vannak, nem írtál pozíciót...
2/11 A kérdező kommentje:
Szia, igazából a rendszerkezelő munkakörben érdekelne konkrétan tehát nem az irodai rész.
2021. szept. 26. 12:16
4/11 A kérdező kommentje:
Nem a fizetés érdekelne írtam a leírásban.
Hanem tetszik valaki aki ott dolgozik és a műszakok alapján akarom kitalálni mikor tudnék “véletlen “ összefutni vele.
2021. okt. 10. 16:18
6/11 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális véletlenül emeltem ki.
2022. márc. 13. 19:59
8/11 A kérdező kommentje:
4 es vàlaszban írtam :
Nem a fizetés érdekelne írtam a leírásban.
Hanem tetszik valaki aki ott dolgozik és a műszakok alapján akarom kitalálni mikor tudnék “véletlen “ összefutni vele.
De sajnos nem lett köztünk semmi.
2022. márc. 17. 16:29
9/11 anonim válasza:
Ismerős helyzet
Egy műszakba vagyok valakivel aki tetszik de nem sok értelme van
10/11 anonim válasza:
9, remélem nem úgy hívják, hogy L. László. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!