Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek az r/antiwor...

Mi a véleményetek az r/antiwork subredditről?

Figyelt kérdés
[link]

2021. szept. 25. 18:15
A kérdező szavazást indított:
Munkakerülő, lusta dögök
Fiatalok, majd meg jön az eszük
Igazuk van teljes mértékben
Részben igazuk van, enyhíteni kéne a kizsigerelést
Depressziósok/rossz munkahelyesek gyűjtőhelye
9 szavazat
 1/2 eznemlényeges ***** válasza:
53%

Részben igazuk van, de már most látszik, hogy a fiatalabb generációk inkább kevesebbet akarnak dolgozni jó munkakörülmények között, mint egész nap robotolni. Főleg, hogy a mai átlag keresettel szinte eséyled sincs egy házat venni, családot eltartani, ehhez képest pár évtizede egy segédmunkás egyedül eltudta tartani a családját, úhgy hogy saját háza is volt.

Másrészt az ember mindig dolgozott, csak most az a különbség, hogy nem a földeken robotol jobbágyként, hanem az irodában a számítógépen.

Bárki bármit is mond, az történelem folyamán most van az átlagembernek a legjobb sorsa.

2021. szept. 25. 19:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogyha már valami béna, esetleg unalmas és robotikus dolgot csinálok, akkor legalább fizessék már meg, ami itthon pl. ritka eset. A munkáltatók általában egy embert vesznek fel kapásból három munkakörre, gyakori a túlóra, túlterhelés és ez nagy baj. Szerintem pont, hogy napi 6 órát kéne dolgozni, mondjuk váltott shiftekben és akkor egy nap mondjuk dolgozhatna két ember ugyanabban a poziban.
2021. okt. 5. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!