Dolgoznál olyan helyen ahol nincs wifi?
"Nem, nekem van mellékdolgom ahol keresnek, nem munka de számomra nagyon fontos, segítek másoknak vele. És ugye telefonon keresnek mindig, de nagyon zabálja a netem."
Ha neked nagyon fontos, akkor a te dolgod hogy biztosítsd a megoldásához a feltételeket, ne a munkahelytől várd el!
Nálunk van wifi, de jelszavas, amit nem tudunk. A laptopok kábelről kapják a netet, amin dolgozunk. Viszont a céges telefonhoz adnak mobilkeretet is, ha kellene. Én mégis a saját mobilnetemet használom a telómon, ki nem bírnám, ha nem lenne net a telefonon folyamatosan. :D Nekem se korlátlan, mégis alig fogy, gondolom mert nem videók meg képek nézegetésével töltöm vele az időt, vagy fene tudja. Engem mindig keres valaki, a gyerek kapcsán is bármikor kereshetnek, a férjemmel is online váltunk napközben pár szót, ha van valami.
Nekem a mobilnet áldás, legyen akármilyen net a munkahelyemen, meg a céges eszközeimen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!