Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy viselkedjek ezzel a sok...

Hogy viselkedjek ezzel a sok nővel? 35F

Figyelt kérdés
Kb egy hete melózok egy irodában.Kollégáim 6 nő, 20as korosztály 20-28 évesek.Én felvettem a komoly szerepet, nem akarok jópofizni velük, még félreértik. De ha meg komolykodok azt hiszik valami sznob idióta vagyok.Vagy adjam magam? De én sajna egy komolytalan hülyegyerek vagyok.Áhhhh.....kitudjaezt?

2021. szept. 19. 00:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
Biztos jó kapcsolatot fogsz ápolni minddel, bármit is csinalász. Nincs olyan, hogy 6 nő elviselje egymást. Majd a másik háta mögött jönnek neked panaszkodni.
2021. szept. 19. 07:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha találok egy jobb helyet tuti dobbanok innen.Ez nem az én világom, nagyon unalmasak a napok.Én szeretem baromkodni, de itt hogy? Még az idő is lassan telik itt.:D
2021. szept. 19. 08:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Van személyiségem, de abból csak a gond van. Ha kimutatom őszintén, nem vesznek komolyan.Beraknak az idióta kategóriába.Inkább csendben maradok.
2021. szept. 19. 11:22
 14/15 A kérdező kommentje:

De a barátaim, családom így szeretnek, és ez a lényeg.

Velük önmagam lehetek.

2021. szept. 19. 11:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Törölgesd a válaszokat nyugodtan, attól jobb lesz.
2021. szept. 19. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!