Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy teát nem ihat meg az...

Ha egy teát nem ihat meg az ember a munkahelyén, mert szólnak érte. Csak vizet lehet fogyasztani. Akkor milyen intézkedések kellenek, hogy az ember ne érezze magát robotnak a munkahelyén?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 23:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Otthonról is lehet hozni teát,olyan nincs hogy azt nem engedik hogy megihasd.Azt se értem mi a nagy különbség aközött hogy a csaphoz/vízadagolóhoz vagy az italautomatához mész el inni valamit.
2021. szept. 17. 06:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Most avval van bajuk, hogy teát fogyasztasz, vagy pedig avval, hogy időt vesztegetsz, amíg elkészíted?
2021. szept. 17. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Na, erre gondoltam, mikor azt mondtam, hogy nem jó dolog Xanaxra pálinkázni. Pár hónap alatt el lehet érni a kérdésben látható szellemi mélységet és sajnos hiába hagyod abba, innen már nincs visszaút.
2021. szept. 17. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Már bocs, ha nem bódító/kàbító szert fogyasztasz a munkahelyeden, akkor milyen jogon szól bele a munkáltató/főnök abba, hogy mit iszol, abban az esetben, ha te az adott dolgot mondjuk otthonról viszed, vagy szünetben vásárolod a büféből vagy hasonlók, és nem pedig ott helyben készíted el az adott italt? Tényleg van ilyen munkahely? Egy munkáltatónak NINCS joga megszabni azt, hogy te mit ehetsz/ihatsz a munkahelyeden, amennyiben az nem bódító/kábító hatású szer. Tanultam némi jogot, ennyit azért tudok.

Ha a munkáltató problémája az, hogy az időt vesztegeted azzal, hogy helyben főzöd a teát, akkor azt rendben van, megértem. Ha magával az itallal van problémàja akkor ő súlyosan sérti a te jogaidat, és csoportosan pereljétek be a kollégáiddal az egész kóceràjt! Nyerni fogtok, hidd el!

Kieg.: Még akkor sincs joga ezt megszabni, ha aláíratott veletek ilyen papírt, egy szerződéssel/nyomtatvànnyal nem írhat felül egy törvényt. Olvasgasd kicsit a polgári törvénykönyvet, és ismerd meg a jogaidat!

2021. szept. 18. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!