Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondtam, visszamennék, de...

Felmondtam, visszamennék, de tudom, hogy nemsokára ismét fel kell mondanom?

Figyelt kérdés

Elsőnek zaklatás miatt mondtam fel, de végül rájöttek, kirúgták az illetőt, most várnának vissza, szeretnék is, de kb 4-6 hónap max és költözök messze.

Kellemetlennek érezném, ha néhány hónap múlva ismét oda kéne állnom a főnök elé, hogy megint felmondanék.

Viszont nagyon hiányzik a munka és most nincs is más lehetőségem egyelőre.

2021. szept. 14. 11:50
A kérdező szavazást indított:
Menj vissza
Ne menj vissza
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Menj vissza, de legyél korrekt, és mondd el, hogy nemsokára mész el.
2021. szept. 14. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Menj vissza. Azzal a költözés is még ki tudja, hogy alakul.
2021. szept. 14. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Én is megmondanám,hogy átmenetileg tudom csak vállalni a munkát.
2021. szept. 14. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Nem írtad, hogy milyen munka. Nem mindegy, hogy irodai, vagy mondjuk a hentesáru pultban eladó.

Ha irodai, akkor közölném a főnökkel, hogy az van, hogy - most hasamra csapok - karácsonyig nagyon kellene nekem ez az állás, mert addig nincs a tarsolyomban más lehetőség, de jövő évtől megyek ide meg ide, és sajnálom, onnantól nem tudok, nem akarok itt dolgozni.

Karácsonyig nagyon szívesen ellátok mindent (addig lényegében három és fél hónap), de - főleg ha nagyon speciális feladat, amihez szoftvert kell tudni, vagy speciális gépeket kell karbantartani-üzemeltetni - de addig találjátok meg az utódomat, kössetek vele egy hónapos próbaidős szerződést, és ha beválik, véglegesítsétek az illetőt.

Jön a karácsonyi szünet, vagy legalábbis az ünnepekre való leállás (utána meg minden bizonnyal az 5. koronahullám), utána már nem tudok segíteni.

Az se tragédia (szerintem), ha ebben a 3,5 (sőt, igazából 3, mert a december félhónap az ünnepek miatt) 2-en dolgoztok, te, mint betanító-oktató és az utódod, mint tanonc. Utóbbinak meg fizethetnek valami nyomottabb bért junior ezmegaz (vagy gyakornok ezmegaz) címen.

2021. szept. 14. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
45%
én visszamennék, de nem mondanám előre a költözést. majd megtudja mikor beadod a felmondásodat.
2021. szept. 14. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Az a korrekt, ha elmondod a költözést.
2021. szept. 14. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
Nyugodtan visszamehetsz, határozott időre. Addig meg keressék az utódodat akit be is taníthatsz. mindenki jól jár és lesz egy helyed ahova később is visszatérhetsz.
2021. szept. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!