Szerintetek ez tényleg gáz lenne?
10: Az lenne a normális, ha a szülőktől már 20 éves korára elköltözzön a gyerek. A szegénység vezet oda, hogy sokan 30 éves korukra is a mamahotelban laknak, de nem ez a normális.
Kérdező: Ha elakarsz verni jó sok pénzt a semmire, akkor vállalkozz csak! De utána ne mondd, hogy nem szóltam.
14 Szerintem meg ha otthon lakik es nem kell belole csak kicsit beleszallnia a koltsegekbe, boven eleg. Nem irta, milyen vallalkozas, de gondolom utanaszamolt, hogy eleg neki, valoszinuleg az indulasi koltsegek megvannak, szukseges eszkozoket meg tudja venni, onnantl kezdve a havi koltsegeket ki lehet fizetni boven 200 ezerbol, maximum egy darabig erre megy el az osszes penze.
Nem ertem, mire kellene varni, meg minek. Abbol lesz sikeres ember, aki cselekszik es probalkozik, nem abbol, aki var valami isteni csodara, amig hirtelen minden apro reszlet ossze nem all, minden korulmeny tokeletes lesz... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!