Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ez tényleg gáz lenne?

Szerintetek ez tényleg gáz lenne?

Figyelt kérdés
Elég fiatal vagyok(20 éves) sokat dolgoztam és tanultam az utóbbi időben, mindezt azért, hogy tőkét teremtsek a vállakozásomnak. Nem mertem feltenni így ezt a kérdést senkinek, de szerintetek tényleg gáz az, hogy a szüleimnél élek és így akarok a pénzemből és a tudásomból saját vállalkozást indítani? Mindenki csak azzal jön(a szüleimen kívül persze), hogy 20 éves vagyok ebből a pénzből el is költözhetnék végre stb. . De kérdem én azért, hogy a pénzemet egy albérletre költsem, amiből soha nem fogok tényleges anyagi hasznot látni? A szüleimnek saját háza van, természetesen minden közös költségbe beszállok, de őszintén tényleg olyan fontos az hogy akár havi 150 ezer forintot arra adjak ki, hogy egy 2 szobás lakásba elköltözzek? Nem beszélve arról, hogy ekkora összeg, egy kezdő vállalkozásnál havonta döntő fontosságú lehet.

2021. szept. 11. 19:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

10: Az lenne a normális, ha a szülőktől már 20 éves korára elköltözzön a gyerek. A szegénység vezet oda, hogy sokan 30 éves korukra is a mamahotelban laknak, de nem ez a normális.

Kérdező: Ha elakarsz verni jó sok pénzt a semmire, akkor vállalkozz csak! De utána ne mondd, hogy nem szóltam.

2021. szept. 12. 18:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy nem fogom felakasztani magam, ha 20 évesen nem sikerül az amibe bele fogok vágni! Tapasztalatot szerzek, erőt gyűjtök és neki vágok valami másnak ha nem sikerül. De ha nem kezdek bele soha,akkor sikerülni sem fog soha.
2021. szept. 12. 19:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Illetve igen, az igaz hogy 20 évesen már el kellene költözni, de sajnos 200ezres fizetésekkel nem lehet érdemben elköltözni, csak annyit lehet elérni, hogy egy panelban túlélj, és 60 évesen azon kapd magad, hogy nyugdíjad nincs, és egy forintot se tudtál eltenni, mert épphogy megéltél.
2021. szept. 12. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
200 ezres fizetés mindenre elég csak vállalkozáshoz nem
2021. szept. 12. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:

14 Szerintem meg ha otthon lakik es nem kell belole csak kicsit beleszallnia a koltsegekbe, boven eleg. Nem irta, milyen vallalkozas, de gondolom utanaszamolt, hogy eleg neki, valoszinuleg az indulasi koltsegek megvannak, szukseges eszkozoket meg tudja venni, onnantl kezdve a havi koltsegeket ki lehet fizetni boven 200 ezerbol, maximum egy darabig erre megy el az osszes penze.

Nem ertem, mire kellene varni, meg minek. Abbol lesz sikeres ember, aki cselekszik es probalkozik, nem abbol, aki var valami isteni csodara, amig hirtelen minden apro reszlet ossze nem all, minden korulmeny tokeletes lesz... :D

2021. szept. 13. 03:54
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen persze a Hollywood-i filmekben ezt látni.
2021. szept. 13. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!