Szerintetek mit tudnék csinálni?
Az van, hogy a családom nagyon mondja nekem azt, hogy tanulnom kéne valami szakmát, vagy érettségizzek le.Nekem meg nagyon rossz volt a gyerekkorom, velük sok balhé volt, úgyhogy azt hiszem több probléma van itt.A hallásomban 60 dB-es kár van.Önmagában már ettol úgy érzem, hogy minden el van veszve, csak azt tudom megoldani, hogy valaki máson éljek.Erre egy tanácsadó azt mondta, hogy megváltozott munkaképességunek kéne lennem.Ez lenne az egyik kérdésem, hogy ilyen fogyatékosság mellett mi értelme van szakmát tanulni?
Mert szerintem sehova nem kellenék.Hallottam olyat, hogy egy újságíró évekig Baján lakott munka nélkül, diplomával, és a férje tartotta el.Miután elköltözött egybol rendbe jött neki minden, és jól is keresett.Tehát akkor ez sem ilyen egyszeru, hogy dolgozni az nem dolgozik, aki nem akar?
Ti ezt hogyan látjátok?
Mindenképpen fizikai munkával jársz jobban.
Olyan szakmát válassz amit szeretni fogod és van benne ügyességed
Sajnos az a baj a világban, hogy nem fogadjak el.
Ha önéletrajzban kiderül, hogy hátrányos, egyből el fogjak utasítani, de leginkább "kedvesen" azt fogják válaszolni, hogy nem került be a kiválasztodasi folyamatba, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!