40 órás szerződéssel heti 6 nap 9-18-ig tartó nyitva tartás? bolti eladó
a szerződésen az van heti 40 óra
a bolt nyitva tartása H-Sz 9-18h és minden nap ott kell lenni, tehát 6x9 óra
hm. ez hogy van akkor?
Ugye még nem írtad alá?
Kérdezz rá mindenképp, mielőtt aláírod, hogy a 40 óra hogy jön ki.
ismerősöm 20 éve a kereskedelemben dolgozik és annyit mondott erre hmmm jaaa a kereskedelem. hát az ilyen.
ő is heti 6 napot megy a H-P munkarendjével
"Adhatnál neki egy kis korrepetálást!"
nem a nyúl viszi a puskát. és jobban ért az a matekhoz nálam!
elvégre ő alkalmaz engem, mert van rá pénze. nekem meg lassan a villanyszámlára sincs.
A kereskedelemben ez úgy szokott működni, hogy papiron 40 órát dolgozol, amugy meg annyit, amennyit a főnök akar. A pluszt vagy kifizeti, vagy nem. Ha nem, akkor ehhez még az is hozza jön, hoigy a jelenléti íveket hamisan kell vezetnetek.
Hogy neked ez így megéri e, azt neked kell eldönteni.
Ráadásul te nem 9-re mész be és pláne nem 6-kor indulsz haza. Talán kis boltban másképp van, de egyszer egy SPAR-os pénztáros mondta, hogy miután zárnak, utána 40-50 perc, mire kijut a munkahelyéről. És nem zuhanyozik, az öltözés meg két perc neki.
Szóval naponta kilenc és fél órával nyugodtan kalkulálhatsz, de talán 10-zel is. Vagyis csütörtök nap végéig szinte össze is jönne a 40 óra. Főnöknek mondd meg, hogy péntekre és szombatra keressen valaki mást. :-))) (Tudom, hogy a világ nem így működik, sajnos...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!