Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden irodai munka ilyen...

Girlll3 kérdése:

Minden irodai munka ilyen sivár, lélektelen és nagyfokú szabálykövetést igényel, tetejébe értelmetlen?

Figyelt kérdés
Egy ideje irodában dolgozom, de nem szeretem. A kollégáim maguknak valók, nem beszélgetünk semmiről se. A munka monoton, ugyanakkor balf... szabályokhoz kötött. Pl egy iraton nem elég, ha kétszer szerepel a dátum, még rá kell nyomni vagy háromszor ugyanazt a k... dátumot, ha szerepel rajta három bélyeg, meg körbélyegző is kell mindegyikre... Papírt gyártunk a papírról, meg jelentéseket készítenek mindenről. Még amikor odakerültem jó volt a hangulat, de elment az egyetlen kolléganő is, akivel tudtam beszélgetni. Mindennap elmegy az életkedvem ettől a merev helytől, de nincs mire váltani, mert a végzettségemmel csak ugyanilyen poshadék helyre mehetnék. Nem akarok ebből 40 évet, míg nyugdíjas nem leszek. Arra gondoltam gyűjtök pénzt, nem érdekel semmi és átképzem magam. Csakhogy a fizetésem is alacsony. És hiába jeleztem otthon is, hogy szenvedek, nem érdekel senkit. Világéletemben a kreatív dolgok érdekeltek, a stressztűrőképességem meg alacsony. Csak ezek után kérdés, hogy mire válthatnék, meg miből. Mert ez úgy, ahogy van borzalmas nekem. Ráadásul olyan szabályzatok alapján dolgozunk, hogy sokszor még a főnök se érti mi van. Miért nem lehet értelmesen, érthetően fogalmazni?

2021. szept. 6. 16:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Oké. De most sem értem, ez miért is érint engem?

2021. szept. 6. 18:52
 12/19 anonim ***** válasza:
10-es, én a garantált bérminimumot kapom, mivel érettségim és OKJ-m is van. Nem éppen álomfizetés, de legalább nem közmunkás kereset.
2021. szept. 6. 19:53
 13/19 anonim ***** válasza:
11-es, te tettél fel kérdéseket.
2021. szept. 6. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát ebben a kategóriában biztosan nem.

2021. szept. 6. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

„kollégáim maguknak valók, nem beszélgetünk semmiről se”

Ne bazz.. csak nem dolgozni mentek be??? 🤦‍♂️😅 Ez munkahely. Senki sem kíváncsi az energiavámpírkodásodra, senkit sem érdekelnek a problémáid, senkit sem érdekel, hogy mit főzöl holnapra, senkit nem érdekel, hogy hol nyaralsz. SENKIT!! Dolgozni kell, munkáról lehet beszélni.

2021. szept. 6. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

#15 és még te használod az energiavámpír szót... valaki másra? :D

Nézz már magadba és NYUGODJ MEG.

2021. szept. 7. 07:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Az irodai munka rengeteg szakmát és munkakört foglal magában, nem lehet mind unalmas és kötött. Én is irodai munkát végzek grafikusként, de még a monoton munkák sem lélekölőek, sokszor kell a kreativitásomat használnom és ötletelnem. Bár az tény, hogy határidőre nem egyszerű kreatívnak lenni, ha épp nincs meg az ihlet.
2021. szept. 7. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne rinyalj, lesz ez jobb is. Fiatal vagy, előtted az élet, nem kell ebben a helyzetben megpossadnod. Próbáld kitalálni mi érdekel, aztán átképzés. Tanfolyam, egyetem, vagy főiskola, ha szorgalmas és eltökélt vagy, megy majd minden magától. Sok sikert! :)
2021. szept. 7. 21:29
 19/19 anonim válasza:
Ha a munkakör sem a környezet nem tetszik és még a fizetés is gáz váltanék…és leszarnám az otthoniakat.Egy életed van csináld azt amit szeretsz mert ha nem rabszolgaként fogod azt leélni. Én hasonló helyzetben vagyok mint te csak itt a fizetés kicsit magasabb mint a többi helyen , környezet meg olyan mintha egy csapat trógert engedtek volna ki a női börtönből.(fizikai munkát végzek) de elhatároztam hogy ezt a jó fizut sulira használom és ha megvan az álom szakma lelépek innen ahogy csak tudok :)
2021. szept. 9. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!