Melyik az a foglalkozás az alábbiak közül, ahol szerinted a legtöbb oda nem illő ember dolgozik?
Figyelt kérdés
Írhattok egyebet is, de főleg a külön megnevezettek érdekelnek most.2021. szept. 2. 09:21
A kérdező szavazást indított:
Tanár
Egészségügyi alkalmazott
Biztonsági őr
Vendéglátásban dolgozó
Eladó
39 szavazat
1/5 anonim válasza:
Kb az összesre igaz. :D De ha csak egyet kell választani akkor bizti őr. Azért mert csináltam és láttam mi megy ott. Annyi ott a beosztására alkalmatlan ember hogy az félelmetes, nyilván ez a cég hibája elsősorban :D Egészségügy is hasonló, de ott azért vannak önzetlen és alkalmas dolgozók is. (bár nem jellemző) Szóval nehéz a választás.
2/5 anonim válasza:
Informatika
A sok pénzéhes odamegy barmolni és a valódi szakembereknek kell eltakarítani a maszatjukat
4/5 anonim válasza:
Politika, rendvédelem, egészségügy, oktatás.
Jelenleg vagyonőr vagyok, hát itt is van bőven hülye, meg alkalmatlanember. Némelyik azt sem tudja mi az, hogy "elfogni, visszatartani", nagyon sötét minden kollégám...
5/5 anonim válasza:
A felsoroltak közül az első kettőn érzem ezt nagyon, viszont a politikában sem kellene sokáig keresgélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!