Auchanban dolgozók számára mennyi szabad hétvége lehet egy hónapban? A szabadságolást hogyan oldják meg?
Ha minden igaz az a szabalyozas, hogy 1 szabad hetveget kotelezo megadni minden honapban.
De ez attol fugg, epp hogy jon ki.
Fú még az első hullámban amikor elveszett a melóm és felvételi létszámstop volt mindenhol, akkor dolgoztam az auchanban 3 hónapot.
1 szabad hétvége van.
A szabi igényed előtt pár héttel szólsz, hogy mikor szeretnéd.
Ami igen meglepő volt ott, ahogy a kisgyerekesekkel bántak.
Egy ovis gyerekkel ugye 5-6 hetente otthon kell maradni, mert összeszed vmit az oviban.
Szóval a 3. táppénznél páros lábbal rúgdosták kifele az anyukákat, mert hogy a cég profiljába nem fér bele ilyen hogy család és kisgyerek.
Végül én is így jöttem el onnan. Bezárták az ovikat a vírus miatt, a bnőmnek addigra elfogyott a szabija, én meg jeleztem, hogy 1 hétig otthon kell maradjak e miatt a gyerekkel. Persze, semmi probléma mikortól szeretném. Aztán visszamentem és az első nap azonnali felmondás várt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!