Érdekes élettapasztalat egy diplomásnak ha leépítik kénytelen elmenni átmenetileg netanított melóba és mindenhol többet ajánlanak neki mint amit a diplomájával kapott?
Figyelt kérdés
Nem talál „diplomás“ állást de valami kell hát elmegy átmenetileg betanított melóba. Azzal a prekoncepcióval hogy rettenetes lesz a bérezés ilyen állásban.
Sok helyre jelentkezik sok helyről kér bérinfót, és teljes megdöbbenéssel veszi tudomásul hogy mindenütt még a legótvarabb raktári melóban is többet fizetnének neki mint a „diplomás“ állásban.
Érdekes élettapasztalat.
2021. aug. 27. 18:20
1/4 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Ilyen helyeken jobb eltitkolni, hogy diplomás vagy, mert lehet fel sem vesznek. De itt is vannak könnyebb irodai munkák, nyelvvizsgához kötik.Melósként van előrelépési lehetőség, ha elég ügyes, és értelmes vagy.
2/4 anonim válasza:
Én is diplomás allasbol jöttem át egy éve egy másik munkahelyre, ide nem kellett diploma. A bér mégis több, a hangulat is sokkal jobb. 😉. Irodai munka a régi is, az új is.
3/4 anonim válasza:
Rengeteg diplomas allas loszrt se fizet, egyszerubb munkak meg sokkal tobbet, ezt ha valaki nem burokban el, tudja anelkul is, hogy 800 helyre jelentkezik.
Ettol fuggetlenul diplomaval meg mindig tobbre viheti az ember hosszabb tavon, mert kapcsolatokat epiteni, elorelepni stb nyilvan nem a raktarban fog.
4/4 anonim válasza:
Én diplomás vagyok, de sosem dolgoztam még "diplomás" állásban, sőt, nem is irodai munkát végzek. De még nem kötöttem fel magam xd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!