Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Voltam egy gyárban felvételi...

Voltam egy gyárban felvételi napon, és ez történt. Normális?

Figyelt kérdés
Behívtak engem és másokat is nyilván, megérkeztünk és a bemutató teremben foglaltunk helyet. Volt egy tömör felvilágosítás, és utána egy másik ember jött és körbevezetett minket a gyárban, addig a cuccainkat a teremben kellett hagyni, és "menjetek gyárlátogatásra, addig vigyázok a táskáitokra". Szerintetek mennyire oké dolog ez? Mert ilyet még én sem tapasztaltam.

2021. aug. 21. 10:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%

Az ilyen helyeken nagyon sok minden furcsa lesz.

- öltözködés: a könyök rész nem lehet szabadon, a ruhának teljesen fednie kell.

- mobiltelefon használata szigorúan tilos! Kirúgás jár érte! Futár keres, hivatalos ügyintézés, családtag, barát, férj, feleség hív, kórházból keresnek nem lehet felvenni a telefont. Valaki meglátja a kezedben, rád fognak szólni azonnal tedd el! Nem fognak szépen kérni! Elég durva hangnemben utasítanak rá!

következő alkalommal kirúgás!

- ételt, ropogtatni valót, rágót nem lehet bevinni és enni!

Ezek miatt szintén kirúgás jár.

- inni csak vizet szabad bevinni a termelésbe. Maximum 0.5l-es átlátszó flakonban! A kóla, energia ital, tea, kávé, tej, további cukrozott, édesített üdítőket tilos! Ezért is kirúgás jár!

- zenehallgatásért, meglátják valakinek be van dugva a füle. Kirúgás!

- az sem mindegy a cipődnek van masnija vagy nincs. A masni hosszúsága sem mindegy. Tisztatérben kell dolgozni akkor papucsot adnak.

-nőknél a hajviselet. Valakinek túl hosszú a haja begumiztatják, kontyba kell viselni. Mondják a felettesek le lehet vágatni rövidre.

Ilyen feltételek mellett a havi nettó bérigényem, 3 műszak esetében, 600.000 ft.!!!!

2021. aug. 30. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!