Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 26 évesen késő belevágni a...

26 évesen késő belevágni a kozmetikus szakmába?

Figyelt kérdés

Azt szokták mondani, hogy sosem késő, de ha a realitást nézem rengeteg kozmetikus van, ráadásul egyelőre csak vendéglátós szakmával rendelkezem, érettségi nélkül, így még azt is le kell tennem. Érettségit mindenképp szeretnék, de még egy normális kozmetikus tanfolyam is 2 év, így elég későn kezdhetnék el dolgozni benne. Meg ugye vendégkört sem pár nap alatt alakít ki az ember. Sajnos sokáig nem tudtam eldönteni mi szeretnék lenni, de már egy jó ideje vonz ez a szakma, csak félek belevágni.

Írnátok ezzel kapcsolatban siker sztorikat? Ugye nem késtem el nagyon ezzel?

2021. aug. 15. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én magán matektanárom mesélte, hogy szüksége volt egy kis plusz bevételre, amit akár otthon is el tud végezni. Két éve letette a kozmetikus gyorstalpalóját (34 évesen), állítólag nagyon szép munkát végez. Sosem késő belevágni, ráadásul jól meg is fizetik. Nekem ez a véleményem.
2021. aug. 15. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sztorit nem tudok írni, de simán vágj bele,ha ezt szeretnéd csinálni.

Nem vagy lekesve semmiről, nem 6-8-10 évet kell rá tanulni.

Hajrá :)

2021. aug. 15. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jol latod a dolgot, ehhez kell ismertségi kor, jol keresni csak akkor lehet vele ha sajat szalonod van, amihez azert kell egy par milliós alaptőke. En csak emiatt talalom neccesnek, nem a kor miatt. Ha elvegzed ezt, ha nem, 2-3 ev az akkor is elfog telni, csak igy legalabb lesz meg egy vegzettseged. Szerintem a műkörmös/pedikuros jobb választás, oda tobb ember jar, de ez csak egy gondolat.
2021. aug. 15. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Sosincs késő, főleg ilyen fiatalon,vágj bele nyugodtan.

Sok sikert. 🙂

2021. aug. 16. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!