Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire gáz (rám nézve) ha...

Mennyire gáz (rám nézve) ha már most feladom?

Figyelt kérdés

2 hónapja dolgozom egy cégnél. Elég jó hely, jó pozícióval, sokat számítana, ha az önéletrajzomban benne lenne.

Viszont van egy kollégám, akit nem bírok elviselni.

Röviden: állandóan megaláz, érezteti, hogy gyakornok vagyok, lenéz, teszi a megjegyzéseket rám, és úgy csinál, mintha nekem nem kellene számlákat fizetnem, mert szerinte nekem Hawaii az élet, mert fiatal vagyok. Van még sok más

hasonló, de most nem fejtem ki, mert eléggé kiborít.

Jelenleg ott tartok, hogy nem szeretnék tovább itt dolgozni.

Nem tudom, mit csináljak. Diák vagyok, szóval elvileg bármikor felmondhatok, de nem tudom, hogy ez-e a jó megoldás?

Nagyon gáz, hogy ha megfutamodom ennyitől?

Minden nap úgy jövök be és úgy megyek haza, hogy szarul érzem magam.

Tudom, hogy mindenhol vannak rossz kollégák, de úgy érzem, ezt nem itt szeretném a továbbiakban tapasztalni.

A felmondás viszonylag egyszerű lenne, mert arra gondoltam, hogy ráfogom az egyetemre, hogy túl rossz lett az órarendem és nem tudok heti annyit vállalni, mint kéne. Nem szeretnék senkit sem bemártani, ha esetleg tényleg elmegyek, de nagyon agyalok rajta.

Szerintetek mit tegyek?

2021. aug. 12. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad megvédeni magad? Nekem is volt hasonló kollégám, aki mindenkivel szemét volt aki hagyta magát. Aztán az első összeveszés után átváltott kis kutyába és még a segged is körbenyalta. Csak néha emlékeztetni kellett, hogy hol a helye. Szegény elég buta volt.
2021. aug. 12. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, ugyan mi baja van veled, vagy mindig szar napja van, hogy kötözködik??? Sajnos bele kell menni a konfrontációba, mert alázni fog, míg élsz.
2021. aug. 12. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Inkább csak jelezd az ellentétet a főnöknek, és kérj áthelyezést.
2021. aug. 12. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

1, jelzed neki, hogy vegyen vissza.

2, ha nem teszi, akkor jelzed a felettesének

3, ha nincs változás, jelzed a HR fele az összetűzést

4, ha így sincs változás akkor egy suttyó cégről beszélnünk és lépni kell.

2021. aug. 12. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Mondd el a főnöknek, hogy szereted ezt a munkát csinálni, de ez az ember annyit szekál, hogy lehet, hogy emiatt kénytelen leszel elmenni. Ha ő szívesen megtartana, akkor legalábbis partner lesz a helyzet kezelésében. Ez lehet áthelyezés vagy elbeszélgetés azzal a kollégával vagy valami más.

Ha azt mondja, hogy neki mindegy, akkor egyértelmű, hogy addig maradj, amíg nem visel meg túlságosan, akkor meg mondj föl.

2021. aug. 12. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ès ha megvèded magad?

Mikor azt mondja hogy Hawaii van, veregesd meg a hátád ès mond neki, igen amíg van aki megcsinálja a munkám...

Ha a magánèletedre cèloz,annyit mond hogy jó helyre kell születni...

a megalázás miben nyilvánul meg? fizikai, vagy verbelisan? fizikailag akkor főnök ... hr...

Ha a sz..r munkát adja akkor csináld meg.

ha verbálisan akkor állj a sarkadra...

A legszebb az lenne (szurkolok neked) maradnál ès te lennèl a főnöke....

2021. aug. 12. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
barmit mond, nezz ra unott arccal, mondd hogy “ahha”, es folytasd a munkad. akin latjak hogy magara veszi azt szekalkak
2021. aug. 12. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!