Szerintetek is megalázó? Teherautó sofőrként dolgozom a cégnél, van egy C és egy B kategóriás jogsival vezethető autónk. C csak nekem van. Nincs fuvar a nagyra de a kicsire is egy nem sofőrt tesznek mert majdnem neki hazafelé van szállítási cím?
Van kb 5 kollégám, akinek van B jogsija de GKI-m Páv-om 2es orvosi csak nekem.
Mostanában sokszor műszak vége előtt elindúl valamelyikük mert pont hazafelé útba esik a szállítasi cím. Ha másik autóra van fuvar nem érdekel, de egész nap dolgozzak mint egy segédmunkás szebben mondva árúkiadó (amibej nem én vagyok a legjobb, egy senkiházi bunkó kollégám sokszor érezteti is velem, ennek oka hogy 1000 állandó címet ismerek de azt hogy melyik anyag helye hol van nem). Aztán pakoljak meg nekik,és nézzem ahogy elmennek fuvarba.
#9 dehogy nézem le. Max 1et az igénytelensége miatt. Tisztelem a munkájukat, ő tőlük függök nincs fuvar ha nincs összekészítve anyag....De nekem kell a mozgás.
#10 bizonyos téren én vagyok több bizonyos téren ők főleg a targoncások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!