Labdajátékot játszó lányokkal lehet beszélgetni meccs után?Meg lehet várni őket?
"Elvégre szurkoló vagyok,hozzásegítem őket a győzelemhez."
Lehetsz bármilyen lelkes hajrázó, egyáltalán nem ezen múlik :)
Amúgy szerintem ilyenkor örülnek, ha végre tudnak szusszanni, inni, átöltözni. Nem hiszem, hogy túl nagy szerencséd lenne.
Csak mert "hozzásegíted a győzelemhez" (amúgy nagyon pici százalékban, jólesik a szurkolás, de a képességek és adottságok sokkal fontosabbak) attól még nem tartozik neked semmivel, randival pláne nem.
A meccs amúgy baromi kimerítő, kétlem hogy pár pacsin, "jók voltatok - köszi a szurkolást" szóváltáson kívül lenne energiájuk és kedvük többre.
Én másodosztályban játszottam, nálunk alap volt, hogy meccs után pár perc beszélgetés volt az ismerősökkel a pálya szélén, fürdés után meg többnyire csapatos buli.
De ilyen ismeretlen megvár, hogy leszólítson, elég fura lett volna.
Ahogy írták előttem, nem azon múlik, hogy te mekkora rajongó vagy. Ugyanolyan emberi kapcsolatfelvétel, mint bármelyik más.
Így visszaolvasva, nem jöhetett át, hogy pasi vagyok...
Egyébként igen, az első barátnőm szurkoló volt. És más is szedett össze így csajt. De nem jellemző. Ez egy vidéki kisváros volt, a meccseken pár száz fő szokott lenni maximum, így nem voltak ismeretlenek teljesen egymásnak az emberek. Ráadásul ez a bővebb társaság nagyjából hasonlóan, hasonló helyen szórakozott, még ha sok ismeretség csak felületes is volt. Így az csak egy részlet volt, hogy ott volt a meccseken is.
Ha egy elsőosztályú meccsre kimész, ahol több ezer szurkoló van, ott szinte semmi esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!