Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 29 évesen holt volt munkahelye...

29 évesen holt volt munkahelyem hol nem úgy érzem nem érdemlem meg az életet?Volt màr màs is ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Pàr hét és betöltöm a 30-at , de egy nagy kalap szarnak érzem magam. A húszas évek nem úgy alakultak ,ahogy àlltalàban a nagy könyvben megvan írva. Nem volt még normàlis munkahelyem többször voltam munkanélküli aztàn 2017-ben kezdődött egy pànikrohamos szorongás időszak ez tavalyi időszakban egész jól sikerült megbírkoznom , de sajnos ez a dolog annyira rànyomta az elején a bélyeget az életemre , hogy hetekig az àgyból nemtudtam kiszàllni olyan durvàn rosszul voltam fizikailag és lelkileg azóta nincs munkàm ,előtte se volt évekig tartó , arról nem beszélve volt ahol bejelentve se voltam pedig úgy adtàk elő. Nekem nincsenek kilépő papírjaim vagy még sosem adóztam ,mert nyilvàn nem volt annyi keresetem annyira elvagyok keseredve.
2021. júl. 24. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van szakmád?
2021. júl. 24. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
2021. júl. 24. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Én örülnék a legjobban,ha az lenne màrmint kamu😏
2021. júl. 24. 20:17
 4/6 Girlll3 ***** válasza:
100%
Nincsen semmi baj. Gyógyulj meg. Lesz munkád. Megéremled az életet.
2021. júl. 24. 21:46
 5/6 Kései Sirató ***** válasza:

Az a lényeg, hogy mit akarsz, mit szeretnél.

Először is akarj meggyógyulni, másodszor pedig akarj elmenni dolgozni!

Próbálj a jelenre és a jövőre koncentrálni, ne a múltra!

Jobbulást és sok sikert!

2021. júl. 28. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi történt veled azóta kérdező? Remélem rendezodtek a dolgok.
2022. dec. 30. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!