Az a rengeteg orvos és egészségügyis akik nem oltatják be magukat hova mennek majd dolgozni a kötelező vakcina után?
nagyon jó kérdés, majd most meglátjuk mi lesz macronnal, ő már ott tart, hogy mindenkit kidob az állásából az egészségügyben, aki nem vesz részt az emberkísérletben... mondjuk ha a minidiktátorok történetét nézzük, vagy megdobálják vagy felakasztják, a franciák tartják magukat a hagyományokhoz.
(amúgy nem tudom, én támogatnám pl, hogy kijelölünk a rettegőknek egy földrészt, mondjuk elköltöznek amerikába, a normális emberek meg eljönnek európába, és akkor az egyik kontinensen lehet kísérletezgetni meg ilyen vicces dolgokat játszani, hogy összedobunk valamit, belefecskendezzük milliókba, hányan halnak meg, a másikon meg élhetnénk normálisan. de tudom hogy ez a túl szép hogy igaz legyen kategória)
Annyit fuznek ehhez hozza, hogy az USA-ban nincsen altalanos kotelezettseg (nem is lehetne, leven nem szovetsegi hataskor, meg a maszkot sem tudtak egysegesen bevezetni emiatt). Tovabba, hogy szanalmas az a finom manipulacio, mely szerint eddig is voltak kotelezo oltasok, nincs itt semmi latnivalo, eggyel tobb. Kizarolag a HBV volt kotelezo es az is az elso HBV vakcina megjelenese (majd tobbszori lecserelese) utan joval lett az.
Szerintem egyebkent sokan valasztjak majd a cikkben is szereplo egerutat, ami egy egeszsegugyi dolgozo szamara sokkal konnyebben elerheto, a hiszterizalt, ostoba parasztok meg megnyugszanak es azzal vegzaljak majd az oltatlanokat, hogy az egeszsegugyben micsoda egyetertes van.😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!