Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az a rengeteg orvos és egészsé...

Az a rengeteg orvos és egészségügyis akik nem oltatják be magukat hova mennek majd dolgozni a kötelező vakcina után?

Figyelt kérdés
Külföld?
2021. júl. 19. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Külföldön is megy a zsarolás. Vagy, becsicskulnak, vagy forradalom lesz.
2021. júl. 19. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi történne, ha azok az eü dolgozók, akik idáig nem oltattak, azok most sem oltatnának. Mit tudnának velük csinálni? Elküldik őket? Már így is nagyon kevesen vannak, akkor még annyian sem lennének.
2021. júl. 19. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem lesz semmiféle rengeteg ilyen orvos. Egy normális orvos már amúgy is rég beoltatta magát. Elmeroggyant konteósokra külföldön sincs szükség, ott is lassan mindenhol kötelező lesz az eü-ben.
2021. júl. 19. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Elvileg bőven 90% fölötti az oltott Ság az EÜben, szal pár százalék mehet el, de ez is olyan, hogy nagyrésze ének csak a szája jár.
2021. júl. 19. 23:32
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

nagyon jó kérdés, majd most meglátjuk mi lesz macronnal, ő már ott tart, hogy mindenkit kidob az állásából az egészségügyben, aki nem vesz részt az emberkísérletben... mondjuk ha a minidiktátorok történetét nézzük, vagy megdobálják vagy felakasztják, a franciák tartják magukat a hagyományokhoz.

(amúgy nem tudom, én támogatnám pl, hogy kijelölünk a rettegőknek egy földrészt, mondjuk elköltöznek amerikába, a normális emberek meg eljönnek európába, és akkor az egyik kontinensen lehet kísérletezgetni meg ilyen vicces dolgokat játszani, hogy összedobunk valamit, belefecskendezzük milliókba, hányan halnak meg, a másikon meg élhetnénk normálisan. de tudom hogy ez a túl szép hogy igaz legyen kategória)

2021. júl. 19. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:
30%
Sehova, beoltatják magukat. Szerintem ők vannak kevesebben amúgy is
2021. júl. 20. 08:30
 7/9 anonim ***** válasza:
30%
Kulfold (nem, nem megy mindenhol a zsarolas es aki el akar menni, az amugy is kepes tajekozodni) vagy maganegeszsegugy. Vagy intez maganak igazolast...
2021. júl. 21. 12:38
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Annyit fuznek ehhez hozza, hogy az USA-ban nincsen altalanos kotelezettseg (nem is lehetne, leven nem szovetsegi hataskor, meg a maszkot sem tudtak egysegesen bevezetni emiatt). Tovabba, hogy szanalmas az a finom manipulacio, mely szerint eddig is voltak kotelezo oltasok, nincs itt semmi latnivalo, eggyel tobb. Kizarolag a HBV volt kotelezo es az is az elso HBV vakcina megjelenese (majd tobbszori lecserelese) utan joval lett az.

Szerintem egyebkent sokan valasztjak majd a cikkben is szereplo egerutat, ami egy egeszsegugyi dolgozo szamara sokkal konnyebben elerheto, a hiszterizalt, ostoba parasztok meg megnyugszanak es azzal vegzaljak majd az oltatlanokat, hogy az egeszsegugyben micsoda egyetertes van.😆

2021. júl. 21. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
27%
Külföld magán szektor..jobban járnak..
2021. júl. 22. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!