Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi időt kell egy helyen...

Mennyi időt kell egy helyen dolgozni, hogy "elmehessen onnan" szülni? Úgy értem, ha az elmúlt 2 évben meg van a ledolgozott 365 nap, de még fél éve van az ember egy helyen?

Figyelt kérdés

2021. júl. 18. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igazából nincs rá szabály, általában azért nem úgy megy az ember munkahelyre, hogy azonnal szüljön, azt mondják illik 2-3 évet ott dolgozni, de nyilván ember tervez Isten végez, bármi lehet, egy full tudatosan élő nőnél is lehet, hogy besikerül a párjával a gyerek, mivel semmilyen fogamzásgátló nem 100%-os, de nyilván nem ez jellemző a többségre. Példának tudok mondani egy projektmenedzsert, nagyon karcsú, nettó 3 évet volt, de nagyon elégedettek voltak vele, várják vissza szülés után (igaz ő a főnök barátnője, de egyébként ettől függetlenül jó munkaerő, de azért a hátszele miatt, ha visszajön már vezetőhelyettesi székbe jön vissza, két gyereket akar, tehát 4 év múlva, neki tartják fent a helyet).
2021. júl. 27. 15:48
 12/12 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Főnök barátnője=nem párkapcsolati barátnő, hanem haveri szinten értem. Egykorúak, egyszerre születtek mindkét párnál gyerekek, mármint a főnöknél és a projektmenedzser hölgynél.
2021. júl. 27. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!