Az milyen dolog, hogy engem azért utálnak mert én nem utálom az egyik kollégát?
Nem rég kerültem egy új munkahelyre, pár napja egyebet sem hallok csakhogy van egy kolléga, akit egész nap csak ócsárolnak. A téma állandóan rajta van, hogy most bejött, hogy most mit csinált. Egyebet nem csinálnak csak pletykálnak, mindig is utáltam idősebb dolgozni! Az ilyen kiégett 40-50 es kaliberű asszonyok nagyképűek tisztelet a kivételnek. Ezek egyebet nem tudnak, csakhogy én már 20 éve a szakmában vagyok, egyebet nem tudnak csak ezt hangoztatni, holott alapvető szakmai dolgokkal nincsenek tisztában!
A lényeg, hogy én most hozzá mertem szólni a számukra utált kollégához, akivel egyébként az ég világon semmi baj sincs és most rám úgy is úgy néznek, mint a véresrongyra. Milyen dolog ez, de most komolyan?
Milyen munkahely ez?
Mint az ovisok komolyan. Nem akarom elhinni.
(Egyetemista vagyok, még most vagyok az első igazi munkahelyemen)
ez az élet, baby, mindenhol ennyi a rosszindulatú ember.
ti fogjatok össze és próbáljatok ellenállni, persze csak kedvesen. mutassatok jó ellenpéldát.
Az történt, hogy tegnap bejött a kolléga én meg segítettem neki mert láttam, hogy nem bír a munkájával. Egyébként is közös érdeke volt mindenkinek a feladat megcsinálása. Tiszta vicc, erre most én is fekete bárány lettem. :D
Az a durva, hogy van egy másik kolléga is, aki ugyanúgy nem ismeri azt az embert és elkezd rá köpködni csakhogy ne lógjon ki a sorból. Ma reggel már láttam éreztem, hogy nem úgy szóltak hozzám. Nevetséges az egész..
Igazából velem normálisak voltak eleinte, az első pár napban. Számomra teljesen érhetetlen, hogy olyan jelentéktelen dolgokon tudnak órákat témázni, hogy most éppen mit csinált az illetékes kolléga, hogy az valami elképesztő!
Az egyik kolléga még egyetlen órát nem beszélt vele, ugyanúgy nem ismeri, ahogyan én sem! De már tegnap is köpködött rá, hogy milyen sunyi ember! Ez milyen dolog? Aztán felmerült egy szakmai kérdés, amiben totálisan hülye volt, de tényleg alapvető szakmai dologban igazítottam ki. Ezt is csak tapintatosan. Erre az a válasz, hogy a 20 év, ami mögötte van ne akarjam meggyőzni. :D
Holott még a wikipedia is egyértelműen leírja. Az az érzésem, hogy egy hülye csapatba kerültem, rosszindulatú besavanyodott társaságba.
Lényegtelen szerintem ebből felmondás lesz, vagy jól kiosztom őket hogy ezt gyorsan fejezzék be, amit csinálnak mert nem leszünk jóban! Aztán ha tetszik nekik tetszik, ha nem akkor nem. Én nem szeretem ha valakit a háta mögött kibeszélnek, azt meg főleg nem ha valaki nem is ismeri az illetőt, de sunyi módon csak azért is hogy ne lógjon ki a sorból ugyanúgy beáll birkába.
Ezek a 40-50 körüli asszonyok szerintem szinte mind ilyenek! Tisztelet a kivételnek.
En 55 leszek, de nem szeretek a saját korosztalyommal dolgozni.
Imádom a fiatalokat és eddig még szerencsém volt, hogy fiatalokkal tudtam együtt dolgozni.
Számomra a 38-45 éves nők azok akik veszélyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!