Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » És ha nem mennék be hétfőn...?

És ha nem mennék be hétfőn...?

Figyelt kérdés

2021. júl. 4. 09:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Hagyd a fenébe ha ugy érzed lépj le kezd új életet sose késő elkezdeni . Amikor már mindenből és mindenkiből eleged van ne foglalkozz senkivel csak élj .
2021. júl. 4. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:

10, hallod a kocsmában a dalolászó embereket? Mindegyikük egy motivációját vesztett diák, akiket a vaskalapos ranárkák tettek ilyenné.

Van lusta kollégá a munkahelyen?

Ő is azért lusta, mert a motivációját vesztette, hogy 45 percen át nem ehet, nem ihatés nem mehet wcre, mert egy vaskalap alatt roskadozó tanárka ezt mondta.

A főkérdés nem az, hogy miért tanárkázok, hanem az, hogy ki miatt van ennyi motoválatlan diák, akikből munkakerülő, lusta emberek lesznek, akiket mivel visszatartottak 45 perceken át a szüiségleteik kielégítésétől, ők maguk is visszatartják magukat attól, hogy jobban legyenek.

És jönnek az ilyen és a hasonló kérdések a Gyakorin.

2021. júl. 4. 15:43
 13/14 anonim ***** válasza:

#12: Így van, azért lettek semmirekellő alkaszek az emberek, mert általánosban nem ehettek órán.

Gondolom a cigánybűnözés gyökéroka is ez, sőt szerintem Hitler is ezért lett olyan amilyen

2021. júl. 4. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Fiatalon csicskamunkát végzek, három szakmával, érettségivel, csak apu-anyu nem fizeti ki az egyetemet, és gyűjtenem kell rá.

,,Miért nem mész államira???" Arra megyek, de nem lesz hipp-hopp nulla forintból albérlet, meg ellátás egyetem alatt. :)

Bírom mikor valaki ilyeneket szól be...

Kérdező, ha nem mész be igazolatlan és kirúgnak. Én is csináltam ilyet, mert nagyon alja, undorító munkát nem fogok végezni, ahol még mosdóba sem lehet kimenni például.

2021. júl. 4. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!