Ha a gyártás közben felszabaduló por károsítja az ember egészségét, akkor miért nem lehet az emberek számára megfelelő munkavédelmi maszkot biztosítani?
Figyelt kérdés
A cég mindent megad alkalmazottainak: szép kártya, heti ajándék (gyümölcs, zöldség), kedvezményes napi étkezés negyed annyi áron, és így tovább. De miért nem lehet az embereknek maszkot osztani valamennyi más kedvezmény kárára?2021. júl. 3. 12:05
1/12 Dr.med.habil. Genya válasza:
Kéritek? Szakszervezet veri ezért az asztalt?
3/12 anonim válasza:
kérjetek és adatik.
Össze kell beszélni, hogy addig nincs termelés míg nincs maszk. 10 percet se adok és lesz maszk.. bár gondolom mindenki félti a biorobot munkáját.
4/12 A kérdező kommentje:
a szagszervezetnek gúnyolt akárkik a cég számlájáról kapják a fizetést és sz/rnak mindenre
senki sem kér, de aki eddig kért, azt lesz/rták, mert ugye egyedül kért
papír maszk van, de rendesen félálarc kéne filterrel, basszák oda adni.
2021. júl. 3. 12:37
5/12 Dr.med.habil. Genya válasza:
Tokeletes peldaja ez a magyar kis kozosseg a nagynak. Egyik sem allna ossze, hogy kozosen valtoztassatok. Inkabb megy a neten rinyalas.
6/12 anonim válasza:
Ugyan. Vegyszerekkel dolgoztam gyárban, szerinted járt védőmaszk? Begyulladt a sok vegyszertől a pofám, vérzett, stb. Kit érdekelt? Senkit. Vertük érte az asztalt? Igen. Aláírtuk, hogy jár? Igen. Leszámoltam. Az én egészségesem nem fog ilyen alja helyre rámenni szánalmas fizetésért.
7/12 anonim válasza:
Tán csak nem a Givaudanról van szó? ;)
A zöld kártyát tudják adni, de a szerződès hosszabbításra baxnak rá, műszakiztasd le a papírdarabbal a kocsidat...
8/12 anonim válasza:
És csak te gondolod, hogy mérgező a por, vagy ezt a jogszabályok is így tudják?
9/12 A kérdező kommentje:
szerintem a tárólókon a halálfejes szimbolúm tudtommal nem a szeretet és béke jele
2021. júl. 3. 16:57
10/12 anonim válasza:
szóval fingod sincs miről beszélsz. Innentől kezdve nincs mit ragozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!