Melyik tudós munkája a legnehezebb szerinted?
Figyelt kérdés
Miért?2021. jún. 30. 23:55
A kérdező szavazást indított:
Nyelvész.
Történész.
Matematikus.
Fizikus.
Kémikus.
Biológus
Geológus.
Filozófus.
19 szavazat
1/3 anonim válasza:
Én reális-természettudományos beállítottságú vagyok és nekem a történész tűnik a legnehezebbnek
2/3 anonim válasza:
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a Szentkirályi vagy a NaturAqua jobb? Hülye példa, de ezt így nem lehet megállapítani, hiszen a tudományágak differenciálódása nem azt jelenti, hogy különböző forrásból származnak. Mindegyik a maga módján más, de egyik sem nehezebb vagy könnyebb a másiknál. Egyedül a filozófia olyan (azt meg is szavaztam), hogy úgy tűnik, picit a periférián van, mert nem tud konkrét kutatásokat elvégezni, sem bizonyítani, ugyanakkor mindegyik felett áll, és mindegyik tudományággal szoros szövedéket alkot. A megfelelő kérdéseket a legnehezebb mindig feltenni.
3/3 anonim válasza:
az ókori filozófusok megállapítása szerint a tudományok tudománya, vagy tudományok között az első,
az élettan : az élő szervezetben lezajló folyamatokkal foglalkozó tudományág.
vagy ahogy ők nevezik a fiziológia ,
(nem összekeverendő a fizikoterápiával),
nem tudom ,hogy a legnehezebb e, mert mindig az a nehéz, amit nem tudunk, amiről meg tudomásunk van az könnyű.
de az biztos ,hogy még ma sem vagyunk teljes mértékben tudatában annak ,hogy miként is működik az élet, és hogy hogyan jött létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!