Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek milyen messze van a...

Kinek milyen messze van a munkahelye? mennyi idő alatt jutsz el a munkahelyére? Van valaki aki ez miatt hagyta ott és keresett közelebbit? Nekem erős 1 óra az út

Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 18:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%

"Jövőre lehet tenni. Hátha lesz változás"

MIért ugyan mi lesz jövőre? Újabb 2/3-ad az lesz.

Meg aztán nekem tök 8 ki van "odafenn" én akkor kis minimálbért kerestem amikor a Gyurcsány pajtás volt, és most se sokkal többet. Tőlem lehet Jakab meg Karácsony is odafenn attól én még minimálbéres maradok.

2021. jún. 26. 19:25
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Végig autóval forgalomtól függ, extrém klassz esetben 45 perc, de ez évi 2-3 alkalom. Csak tömegközlekedéssel 2-2,5 óra is lenne, az nyilván nem játszik. Általában 30 perc autó + 30 perc busz. Vállalható. Nálam mindig (suli esetén is) 1,5 óra volt a lélektani határ 1 útra.
2021. jún. 26. 19:26
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

25-35 perc biciklivel, forgalomtól, piros lámpáktól függően. 5km, északai busszal 30 perc, nappalival vagy 55. :/ Hazafelé rövidebb, mert lejtő, nyilván odafele emelkedő. 18 lámpa van útközben, és piszok nagy forgalom, tehát meg lehet próbálni átmenni a piroson, de akkor jó eséllyel elgázol egy busz.

Gyalog kábé másfél óra, de ez is függ attól, hogy hétköznap délelőtt vagy hétvége délután van. Eddig ez a legjobb.

A leghosszabb, az másfél óra volt vonattal és metróval, ugyanez a munkahely, csak máshol laktam.

2021. jún. 26. 19:37
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Villamossal 10 perc 1,5km.
2021. jún. 26. 19:40
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
17 km, kocsival kb. 20-25 perc lenne az odaút, de busszal járok, így vagy 1.5 óra..Ráadásul odafele 1x kell átszállnom, hazafele viszont akár 2x-3x is, mert hazafele nem megy ki ugyanaddig a megállóig a busz, mint ahonnan indul😭 Lehet, én vagyok túl kényes, de többek között ez az egyik fő ok, amiért szeretnék felmondani, amint találok mást..
2021. jún. 26. 19:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Itthonról autóval 10 perc. (Budapesten belül)

A barátnőmtől kb 50-55, szintén autóval, mert a vidéki agglomerációban lakik.

2021. jún. 26. 19:57
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

5 perc séta. 7, ha pirosat kapok a járdánál, 20-30 ha a gyerek is sétálni akar.

Budapest belvárosa, itt van az utca végében az iroda. Imádom :D Kár, hogy el fogunk költözni, pedig most ez így nagyon jó, a lányom bölcsije is itt van az irodaépület mellett közvetlenül.

A lélektani határ nálam is az 1 óra/irány.

2021. jún. 26. 20:39
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Busszal járok 55 km-re,2 percre van a megálló,az út kb 55 perc mert nagyrészt országúton megyünk és a városban,hídon autópálya szakaszon sincsenek sokan.Erre még rámegy az hogy ki kell jutni a gyárból és munkaidő lejárta után fél órával indul a busz.Autóval 45 perces az út.

Ennél többet jószívűen nem vállalnék mert így is elég kevés szabadidőm marad viszont közelebb nincs nagyon semmi.És a busz is ingyen van,máshova járhatnék autóval ami támogatással is mínuszos.

2021. jún. 26. 20:48
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb 4,5 óra volt.
2021. jún. 26. 20:50
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyalog kb. 15 perc, bringával 8-10.

Nekem nagyon szerencsém van vele, (egy közel száz ezres megyeszékhelyen lehetne sokkal messzebb a városon belül). Véletlenül van ilyen közel, nem én kerestem ilyen szempont alapján.

A volt párom meg 12 éve ingázik Bp-re tömegközlekedéssel, napi 2 óra oda, 2 vissza. (Helyi busz a vasútállomásra, vonat, onnan busz + villamos.) Én biztos nem bírnám ezt évekig.

2021. jún. 26. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!