Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hivatalban, egy nap kb mennyi...

Hivatalban, egy nap kb mennyi szünetet lehet tartani, ha nem cigizek és kávézok? Ebéd szünetet végig lehet "pihenni" vagy ha megettem az ebédet rögtön folytatni kell a munkát? Első munkahelyem

Figyelt kérdés

Akik cigi + kávé szünetet tartanak óránként járnak ki, de én még új vagyok, nem merek ennyiszer szünetet tartani. Többnyire csak mikor a mosdóba megyek, vagy a hűtőből veszek ki vizet.

Eléggé zárkózott mindenki, főleg velem mert új vagyok, kevesen nyitnak felém pedig én próbálkozok.

2021. jún. 26. 10:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre is van képlet! Ami dohányzók technikai hátterén fut be, azt érintetlenül hagyod! Meg fogja várni! Vissza tud hívni számmal bejövő hívásokat! Fog tudni válaszolni email-ekre! Tiszteld meg azzal őket, hogy meghagyod nekik a lehetőséget! Ha jön a duma, megmondod, hogy a sajátoddal voltál elfoglalva, - bizonyítsa, hogy nem így volt, - vagy éppen "dohányoztál" te is. Ennyi!
2021. jún. 26. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:
89%

"pl az irodában a munkatársam ügyfeleit is én intézem a sajátok mellett."

Ilyen, nincs. Akkor szólsz neki, hogy kolléga, már hárman várnak magára, meg vannak a saját ügyfeleim, dolgom, nem fogom az Önét is elvégezni, kinn várakoznak a folyosón.

2021. jún. 26. 16:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szólj, vagy csicska lesz belőled. Nem lehet bármit lenyelni, mert valaki új.
2021. jún. 26. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!