Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Találkoztatok már hasonló...

Találkoztatok már hasonló emberrel?

Figyelt kérdés

Két hónapja jött a munkahelyre egy új ember ez egy raktár, a pali meg egy sima targoncavezető. Magas, izmos, nagyon magabiztos, de nem arrogáns. Keveset beszél, de ha igen, akkor fura módon utasít...

És mivel ez az utasítás jogos és logikus a munkamenet érdekében, plusz ránéznek, hogy ki mondja, azonnal pattan neki mindenki.

Ami a fura, hogy ma hallottam ahogy a csoportvezetővel beszél, ami arról szólt, hogy a csoportvezető beszámolt neki, hogy mit csinált, erre a pali azt mondta rá, hogy jól csináltad, de xy árú még nincsen átvéve, ezt elfelejtetted. Erre a csop vez-úh bocsánat.

-Semmi baj, de erre máskor légyszíves több figyelmet fordítani. Magaddal, velem és a többiekkel szúrsz ki ha nem figyelsz.-

-Most elkezdem xy szakaszt, küldj át 2 embert nekem! Utána megyek át x raktárba xy ont csinálni 30p múlva legyen kész a hely. Ebéd után legyenek készen xy termékek a pakolásra 3 ember elég lesz rá, legyen közöttük legalább 1 aki tud pántolni. Erre a csop vez meg pattan neki. Kb a pali lett a raktárvezető mióta itt van. Az irodába ahova mindenki kopogtatva megy csak be, ő beront és leül középen. Átnézi a rendeléseket, az intéző lányokat kioktatja, hogy ez meg az ott mi? Ez meg az miért nincs feltüntetve, miért van kihagyva? hogyan képzelik ezt? És mielőtt észbe kapnának már osztja is ki a feladatokat, hogy ki mit csináljon. És mivel visszakanyarodunk oda, hogy az észrevételei jogosak és logikusak, mindenki bekussol és csinálja amit mond. Ezek után leül az irodában és átnézi gépen a rendeléseket, bejövő kimenő árúkat.

Pedig neki elvileg annyi lenne a dolga, hogy ha bejön egy kamion, akkor leszedje az árút.

Hihetetlen.

Láttál már ilyen fazont az életedben? Hogy betoppant és leuralja a terepet.

2021. jún. 25. 20:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha érti a dolgát és akiknek kellene, azok balfszok, akkor muszáj rendet tennie, vagy magát (is) szivatja.
2021. jún. 25. 20:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A targoncavezetők eleve fura fazonok. Amennyire egyszerűnek tűnő munka, annyira összetett és precizitást igénylő szakma, hogy logikus, hogy a kisujjában van a raktár működése ezért elég gyorsan átlátja, hogy mi a szitu. Főleg ha ennyire domináns, akkor még hajlama is van a képességei fejlesztésére, plusz felismerte, hogy jelen helyen kb senki sincsen képben. Senki sem látja át az egészet, ő meg igen.
2021. jún. 25. 21:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valamiről nem tudsz.
2021. jún. 25. 21:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára nem. sima targoncás,csak te félre értetted a pozícióját. Lehet vmi nagyobb főnök, vagy ellenőrféle.

Mert attól hogy határozott a megjelenése, és ért mindenhez, decsak targoncás biztos, hogy nem fognak neki ugrani minden szavára.

2021. jún. 25. 21:24
 5/16 A kérdező kommentje:

Pedig de. Sima targoncavezető pozícióban van. Viszont a dumájában és a megjelenésében mindig ott van, hogy több vagyok mint ti, ugyanakkor megértem, hogy ti miért vagytok itt. Mert adonisz testem van és olyan szakértelmem ami nektek nincsen. És ez hat akármilyen hihetetlen nekem is. Főleg, hogy raktárakban nem éppen túlmotivált szociopata adoniszok szoktak dolgozni.

Szoktam dumálni vele, de mivel nem űzök küzdősportot, nem kondizok és a logisztika sem erősségem, csak covid állásvesztőként nem találtam más melót, ezért nem tartott engem sokra.

De mivel faggató, mindenkihez odamegy és kifaggatja, hogy kicsoda micsoda, hogyan került ide és miért, ezért elmondtam, hogy van egy kislányom 6 éves, erre az ő kislánya is 6 éves és hozzá tette-Te is Apa vagy...-innentől meg kb a többiek fölé emelt, ami kínos valahol.

2021. jún. 25. 22:08
 6/16 anonim ***** válasza:
Ezek nem éppen a szociopaták jellemzői.
2021. jún. 25. 22:13
 7/16 anonim ***** válasza:
A leírtak szerint ő jó, érti a dolgát, érdemes rá figyelni. Nem akar rosszat a munkának él.
2021. jún. 26. 06:01
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Ennyiből még itt nem feltétlenül jön át,hogy ő ezt tényleg azértcsinálja és mondja így, hogy vezetőnek érezhesse magát. Nekem inkább az jön le, hogy ti vagytok tesze-toszák, ő meg a korábbi tapasztalataiból élve már mindent zsigerből csinál. Meg nyilván vannak emberek, akik előbb cselekszenek, aztán gondolkodnak... ezek szerint ti nem ilyenek vagytok, ő meg ilyen' és hát ilyen két bites munkákhoz nem kell nagyon gondolkodni... csak kiismered pár hét alatt a dolgokat, aztán agy nélkül pakolsz mindent a helyére, ahogy azt kell.
2021. jún. 26. 06:06
 9/16 anonim ***** válasza:
45%
Lehet, hogy Asperger-szindrómás. Nem egészen tudja, hogy hogyan illene viselkedni, illetve mennyire illene véleményt nyilvánítania.
2021. jún. 26. 06:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Hm.. ja hogy te pasi vagy.! Azt hittem nő vagy és oda vagy érte. Kicsit így olyan mintha homi lennél és úgy lennél oda érte. Bocsi de ez gáz. Egy férfi nem mondja egy másik férfira, hogy adonisz.
2021. jún. 26. 08:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!