Nehéz megszokni a délutános műszakot?
Ha csak 1 műszakos.
Csak mert sosem dolgoztam még csak délután, eddig 2 műszak volt ahol délelőtt és délután volt váltásban de így azért könnyebb hogy mégis csak 1 műszak van és könnyű a munka.
Csak sajnos sokáig voltam itthon munka nélkül, az egész testem ellustult nagyon így baromi nehéz lesz de kibírható nem?
Megszokni megszoktam, szeretni viszont nem szerettem. Számomra az a legnormálisabb, hogy délelőtt és kora délután az ember lenyomja a melót, majd utána ott a szabadidő, nem pedig fordítva.
Igaz, jelenleg 12 órában dolgozom, délelőtt 11-től este 11-ig, ez alapjában véve még rosszabb, mert szinte az egész nap odavan vele, de viszont csak heti három napban (hétfő, péntek és vasárnap), így még elviselhető.
2.ezért is hezitálok ezen.
nekem is valahogy ez a normálisabb.
Szerintem nem vészes mert legalább az alvási rend nem borul fel,délelőtt van időd akármit elintézni amit lehet nem tudnál délután és a szabadidős tevékenységeket nem úgy csinálod hogy már ki vagy fáradva munka után(munkafüggő ugye de mégis előny)
Hátránya az hogy mivel a legtöbb ember délelőtt dolgozik simán lehet hogy 5 napig nem is látod azokat akikkel élsz és barátokkal sem tudsz csinálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!