Egy munkáltató beleköthet abba, hogy személy szerint ki jelenti be telefonon a betegállományt? A feleségem vagy én?
Annyira rosszul voltam egyik reggel hogy az ügyeletet kellett kihívni. És mivel épp nem voltam szalonképes, a feleségem telefonált be a munkahelyemre hogy betegség miatt nem megyek. Akkor és ott simán elfogadták.
Most utólag elkezdtek kötözködni hogy nem fogadják el a betegállományt mert nem jelentettem szabályosan, nem én telefonáltam be.
Hát nem tök8 ki telefonál be?
Át kell nézni a szerződést ! Bár nekem nem fordulna meg a fejemben az hogy párommal hívassam fel a céget hogy nem megyek, már nem iskolásak vagyunk !
Nálam volt hogy valamit ki kellett találnom hogy mi a bajom és egyszerűen nem voltam képes leírni és párom irta meg az üzit . Ez inkább olyan kamu szagú mikor nem Te mondod el. Persze kivétel ha baleseted volt és nem vagy magadnál vagy olyan állapotba vagy. Szerződést kell megnézni.
Bakker, 3, te se voltál még életedben úgy igazan rosszul. Van amikor az ember két szot nem tud magából kipréselni.
A szerződésben meg olyan egészen biztosan nem szerepel, hogy csak a munkavallalo jelentheti be a betegallomanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!