Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Becsületesen ledolgozod a...

Becsületesen ledolgozod a Home Officet?

Figyelt kérdés
Barátnőm minap mesélte, hogy ő 8 órából alig 4-et dolgozik Home Officeban, csak figyel arra, hogy mindig elérhetőnek tűnjön. Mondjuk pocsék is a fizetése mellé, azért lehet én is annyit dolgoznék. Én szerintem azzal, hogy kimegyek WC-re, főzök egy kávét maximum 30-45 percét töltök el munkaidőben munka nélkül.
2021. jún. 14. 08:16
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

3,5 orat dolgozom.

Ertelmesebb munkaltatoknal nem a munkaido hossza az iranyado, hanem a hozzaadott ertek, a produktivitas.

Ha valaki kepes ugy optimalizalni a munkajat, hogy 4 ora alatt vegez, az is becsuletesen dolgozza le az idejet.

Termeszetesen errol nem kell tudnia a munkaltatonak, mert ugyanazert a fizetesert, ketszer annyi munkat adna.

2021. jún. 14. 08:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocs, nem le, hanem ki.
2021. jún. 14. 08:23
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Sokan lébecolnak home office alatt nálunk is. Ezért is voltak felháborodva sokan, amikor bejelentette a cég, hogy heti x napot bent kell lenni.

A magam részéről én igyekszem tartani a 8 órát, más kérdés, hogy nem jön annyi feladat.

2021. jún. 14. 08:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos kezdő vagyok a szakmában szóval nemhogy optimalizálni nem tudok, de egyelőre még a lépést is nehéz tartanom.
2021. jún. 14. 08:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Kezdőként HO-ban lenni nem a legjobb, nem alakult még ki a rutinod.
2021. jún. 14. 08:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én becsületesen ledolgozom, megcsinálok mindent. Van, amikor 3-4 óra is elég ár, de attól még megvan minden.
2021. jún. 14. 08:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké, átfogalmazom, akinek annyi melója van, hogy az kitölti az egész min. 8 órás munkaidőt, az mennyit dolgozik valójában? :)
2021. jún. 14. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mondjuk nekem van annyi munkám, ami nagyjából ki is tölti a munkaidőmet
2021. jún. 14. 08:44
 9/10 Metionin ***** válasza:
65%
Igen, sőt sokszor többet kell dolgozni, mint amikor bejártam.
2021. jún. 14. 11:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Most váltottam: mind2 helyen többet dolgoztam/unk home officeban, mint bent az irodában.. Jobban is tud az ember haladni nyugiban, mint open office-ban, ahol a kollégák random vihognak meg csörögnek, dumálnak, odajönnek stbstb.

Az új helyen meg nem normális a munkamennyiség amit ránk pakolnak ( valszeg itt is fogom hagyni), mert állandóan "túlóráznom" kell, nem fér bele a 8 órába. Itthon viszont inkább hajlamos vagyok ráhúzni még fél-1 órákat. HA haza is kell jönni, az irodában már mondjuk nem szívesen maradok fél 7-ig, ha csak addig végeznék..

2021. jún. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!