Mi lehetne egy elfogadható felmondó szöveg?
Amikor felvettek, a legfontosabb kérdés az volt, hogy biztos vagyok-e a munkában, mivel hosszútávra keresnek embert, és sokan kibuknak. Mivel volt már rossz tapasztalatom egy összeszokott közösségben új alanyként, csak annyit mondtam az interjúztatómnak, hogy, ha van csapatszellem, barátságosság, számomra a munkának nincs akadálya. Meggyőzött az illető, hogy gond egy szál sem lesz.
Már az első napokban éreztem, hogy szépített a helyzeten, a későbbiekben (1 hét papíron való tanulás/tesztek, 1 hét segédkezés, 1 hét már mondhatni önálló munka) pedig meggyőződtem róla. Mintha ott sem lennék. Pedig mindig illedelmes voltam, próbálkoztam, hátha megtörik a jég.
Most már biztos vagyok benne, hogy nem szeretnék itt dolgozni. Nem a munka miatt. Nem zavar a koránkelés, estig virrasztás, esetleges hétvégézés, cipekedés és társai. Az emberek miatt. Szeretek csapatban dolgozni, el tudok lenni egyedül is, azonban ez a köztes állapot nagyon bánt. Nem vagyok a csapat része, viszont hivatalosan nem magam dolgozom.
Szörnyen érzem magam, mivel biztosítottam a fő embert, hogy sokáig tervezek itt dolgozni, viszont nem úgy lett.
Hogyan tudnám ezt megfogalmazni neki személyesen?
Semmilyen szöveget nem kell írj
Az elmondásod alapján próbaidős vagy,szóval simán oda mész munka végén,hogy köszönöd a lehetőséget, más helyen képzeled el magad és holnaptól már nem mész be
Nem kell megindokolni sem.
Ez lehet, buta kérdés. Viszont eddigi munkahelyeimen mindig volt szó próbaidőről, itt pedig nem. Attól még itt is van, igaz?
És azért szeretnék valamit mégis mondani, mert maga a magasabb posztú illető szimpatikus volt. Viszont igazad van, nem kötelező.
Oda mész elmondod,hogy nagyon sajnálod,de fel szeretnél mondani és köszönöd a lehetőséget
Hidd el nem te leszel se az első se az utolsó aki úgy döntött,hogy mégse
#4 Igazad van. Lehet, túlgondolom.
#3 Köszönöm.
Szia!
A munkaszerződésen rajta szokott lenni,hogy mi a helyzet a próbaidővel.Ha nincs erről infó,akkor a MT.a mérvadó.
Értem,hogy miért akarod megindokolni mégis.
Én annyit mondanék,hogy köszönöm szépen a lehetőséget ,a munka tetszett ,de a közösségben nem érzem,hogy lenne helyem.
#7 Megnéztem a szerződésem, csak annyi szerepel benne, hogy ők bármikor megszüntethetik a jogviszonyt.
Valamint köszönöm a választ, ilyesmit fogok akkor mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!