Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megtehetem, hogy táppénz...

Megtehetem, hogy táppénz alatt mondok fel?

Figyelt kérdés

Nem bírtam tovább, táppénzre mentem. Fel akarok mondani, de nincs még másik állásom, emiatt nem mertem a semmibe felmondani. De úgy érzem nem bírok már visszamenni oda. Ha postán elküldöm a fölmondásom, amíg én itthon táppénzen vagyokk, az úgy lehetséges? És hogy a felmondási időre táppenzen maradok? Vagy be kell mennem?

N/25

2021. jún. 10. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki szekál? Szólj inkább a főnöködnek, vagy az ő főnökének.
2021. jún. 10. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szekálnak, csak érzem, hogy a munkámra semmi szükség és ez nagyon megalázó. Szólok, hogy elfogyott a munkám, és mivel nincs semmi megrendelés alig tud adni. És akkor olyan alibi munkákat ad, hogy úgy nézzen ki mintha dolgoznék. Nagyon rosszul esik, hogy kvázi megtűrtként vagyok ott, akire nincs is szükség.
2021. jún. 10. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Más meg ilyen munkahelyről álmodik... :) Szerintem most keress előbb olyat ami tetszik, ráérsz még utána felmondani. Tudom, nem ez volt a kérdés...
2021. jún. 10. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Még 2 óra sem telt el a két kérdés között. Egyszer nem elég kiírni?

2021. jún. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!