Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Úgy érzem, hogy tùl sokat...

Úgy érzem, hogy tùl sokat vállaltam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Magyon sok mindent bevállaltam/beesett. Költözés, idősek ápolása, műtét, lakáseladás, munkahelykeresés/elintézni a jelenlegin, hogy külföldről dolgozhassak/átmenni katazni és végignézni milyen jogszabályok vonatkoznak rá külföldről, záróvizsga, külföldi szálláskeresés/repjegy, vízum.

Mimdezt nem egészen egy hónapon belül. Nem mindegyiket terveztük így, pl. a lakàseladásnak már le kellett volna mennie, de a földhivatalra vártunk, úgyhogy túlfutottunk a szerződésen, így új szerződés stb, mikor fizetik a hitelt, közben még vállaltunk módosításokat a házon, arra szakembert szerezni stb.

Közben kiderült, hogy a férjemet műteni kell. Aztán az egyik nagyszülőm ápolásra szorult és sikerült elintézni, hogy felvegyék idősekotthonába, de csak egy hónap múlva és egy hétig egyedül mi vagyunk az országban, mert anyumék pont közben mentek 2 hetes repülős nyaralásra (amikor indultak, még nem volt ekkora gond).

Szabadságot már nem tudok kivenni, ha betegszabit nem nagyon akarok, mert mindenki tudni fogja, hogy nem igaz. Közben nem tudok hârom napja a munkámra koncentrálni, már gyomorgörcsöm van, mert a főnököm még nem írta alá, hogy támogatja a külföldi munkavégzést, hanem a teljesítményemtől tette függővé. Továbbá, mivel a lakáseladás áll, kissé anyagilag is meg vagyunk lőve (korábban vettünk jobban kiadható lakást abba ment bele a megtakarításunk).

Ti hogyan priorizálnâtok a feladatokat?

2021. jún. 9. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Túl mély kérdés egy netes fórumra. Le kéne lassítani kicsit, elfogadni hogy nem rögtön lesz meg minden, elfogadni hogy túl gyorsan akartatok mindent egyszerre - de majd szép apránként haladtok felé.

Bevállalnék egy szakembert a helyedben, aki segít kicsit kitisztítani a fejed, összerakni a dolgokat és lenyugodni, mert süt a leírásodból, hogy akkora stressz van rajtad, hogy kezdesz szétesni mentálisan.

2021. jún. 9. 16:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi! Keresek egy coach-ot, mert nem látom hogyan lehetne lelassítani.

A vízum miatt mindkettőnknek be kell lépnie a másik országba, nyilván azt nem tudom lassítani a repülővel és a szálláskereséssel együtt.

A betegeket nem tudom magukra hagyni.

A lakásra nem mondhatom, hogy nem adom el.

A záróvizsgámat kihagyhatom, de jelentkeztem, elkezdtem készülni, jobb lenne túllenni rajta (kevesebb, mint egy hét van hâtra).

Az állásinterjúkat megpróbálhatom átütemezni és bízni benne, hogy nem halunk éhen, amíg megkapjuk az első fizetését a férjemnek (aki most a műtét miatt lehet, hogy kicsit később áll munkába - könnyű fizikai munkát végezne).

A munkahelyemen felmondhatok és végülis kérhetek betegszabit, csak szívás lenne emiatt elesni attól, hogy engedélyezzék a külföldi munkavégzést.

2021. jún. 9. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!