Milyen foglalkozást gondolsz a leginkább rabszolgamunkának?
Figyelt kérdés
Miért?2021. jún. 7. 08:12
11/17 anonim válasza:
Ja és egyáltalán nem igaz, hogy a nehezebb fizikai munkát annyira megfizetik. Akinek van egy használható szakmája, azt esetleg, de szerintem az előbbinél is az x>200 k nettó a gyakoribb sajnos.
12/17 anonim válasza:
Minden olyan melót rabszolgamunkának tartok, amiért csak annyi fizetés jár, amiből csupán vegetálni lehet.
Mert mi is járt a rabszolgának? Szállás, ennivaló, igen kevés szabadidő (ami alatt max aludni lehetett) a megterhelő munka mellett. Szabadság egyáltalán nem volt (mint ahogy ma is a szabi 3/4-éről a munkáltató rendelkezik), szórakozás, nyaralás, ruházat orvosi ellátás is csak a legszükségesebb.
Ma is nagyjából ugyanennyi jár minimálbért keresőknél, de szerintem a bruttó 300-ból sem igen lehet másként élni.
13/17 anonim válasza:
3 műszak bárhol és az egészségügy
14/17 anonim válasza:
gyakszis moderátorkodás, indexes moderátorkodás, fészbúkmoderátorkodás
15/17 anonim válasza:
A BBK ellenőr meló baromi kellemetlen lehet. Nem csoda, hogy rengeteg köztük a sutyerák. Normális ember lehet, nem is bírná ki köztük sokáig.
17/17 anonim válasza:
Pincér
Másokat kiszolgál
Inkább vagyok 3 műszakba gyárba
Pincér a legmegalázóbb munka, nem is tudom hogy tud valaki pincér lenni
Azért nem megyek étterembe mert én szégyellem magam a pincérek helyett hogy kiszolgálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!