Közösségi szolgálat az állatkertben?
Figyelt kérdés
Tudna valaki mesélni hogy milyen volt milyen élményei vannak?2021. jún. 3. 21:53
1/4 anonim válasza:
50 órán keresztül ganéztam az üres zebra kifutót. Hát nem hiányzik :))
2/4 anonim válasza:
1 ora helyett beirtak kettot/harmat. Gereblyeztem,ganeztam,sepregettem,tukroket,uveget takaritottam,de utana ingyen ott lehettem az allatkertben zarasig,ami meg 2-3 ora volt. En nem bantam meg..amugy sem budos nekem a munka es az az 1 ora siman birhato. Kb 10x voltam (sosto zoo) es siman elmennek onkenteskedni most is,ha lenne ra idom es lehetosegem.:)
3/4 A kérdező kommentje:
Pontosítok a Budapesti állatkertbe mennék/megyek :D
Előző kettőnek köszi a gyors választ
2021. jún. 3. 22:35
4/4 anonim válasza:
Én ha jól emlékszem, másodikos vagy harmadikos középiskolásként csináltam meg abban az általános iskolában, ahova jártam. Könyvtárban kellett takarítani, meg az udvaron a faleveleket, függönyt felrakni, valamelyik tanárnak a cuccait segíteni bevinni, pakolgatni székeket, amikből ömlött a víz, ettől még nehezebbek voltak az amúgy is nehéz székek. Nem volt valami jó, egy idő után már nagyon kihasználtak minket, minden szar feladatot nekünk kellett megcsinálni, de annyiban jó volt, hogyha nem mentél, ugyanúgy beírták, hogy jelen voltál, ha ott voltál, többet is beírtak. De ha még egyszer meg kéne csinálni, biztos máshol csinálnám, akár állatkertben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!