Kaptatok már valaha írásbeli vagy szóbeli figyelmeztetést a munkahelyen? Miért? Mi volt a folyamata annak, amikor adták?
Utolsó, ez ismerős. Az egyik munkahelyem egy éppen induló projekt volt, ami azt jelentette, hogy egész nap szinte semmit sem csináltunk, a tréning anyagát olvashattuk, gyakorolhattunk a gépen meg a kötelező céges online meg személyes trainingeket kellett csinalni, de elnézték nekünk, ha Facebookoztunk meg külsősoldalakat néztünk.
Általában délutan volt egy projekt training, de az SME nem mindig ért rá.
Azt várták el, hogy tartsuk be azt, hogy 9-18 ott vagyunk meg 1 óra legyen az ebédszünet, a többi lényegtelen volt.
Egy banda gyakran azt csinálta, hogy 9-kor bedobtám a cuccaikatmajd elmentek az áruházba és pár óra múlva visszajöttek, aztan mentek ebédelni.
Akkor buktak le, amikor egyszer azután, hogy leléptek a kollégak, odajött az SME, hogy lesz egy training most és a TL-kel kereste az eltűnt embereket és akkor jöttek rá, hogy leléptek.
Azt hittük, botrány lesz belőle, de egy enye-benye se volt.
Utána mi is lazára fogtuk, pl volt, aki 2 órás ebédszünetet vett ki, volt, aki az irodán kívül lézengett, én egyszer szépen elmentem este fél hatkor cigizni és utána felmentem csak összeszedni a cuccaimat, soha semmiért sem szóltak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!