Mennyi idő volt még visszajeleztek diákmunkára?
Figyelt kérdés
Jelentkeztek a diákszövetkezetnél, küldtem önéletrajzot oda is ahol kérték, de még nem jeleztek vissza semmit. Ez kb egy hete történt, és több helyre is beadtam a jelentkezést. Általánosságban tapasztalatotok szerint mennyi idő még visszajelez a szövetkezet?2021. jún. 1. 20:49
1/2 anonim válasza:
Nem lehet személyesen bemenni most? Vagy kérj időpontot, esetleg telefonon próbálj érdeklődni. Mindig előnyben vannak azok akik személyesen érdeklődnek.
2/2 anonim válasza:
Ne varj, irj e-mailt nekik, amiben erdeklodsz, aktualis -e meg a hirdetes vagy hivd fel oket telefonon. En most majus vegen, ami mar nagyon kesonek szamit, talaltam nyari irodai munkat egesz jo oraberert, ehhez az kellett, hogy elotte zaklassam oket. Sajnos most mar elegge benne vagyunk a nyarban, tobb eselyed van, ha nem varsz, hanem utana erdeklodsz a dolgoknak. Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!